blogg under bygge...

Tänkte fixa med designen lite nu så förlåt om den ser lite konstig ut... 

Lite trick träning

Körde lite trick träning igår när jag kom hem. Var hos Eira innan och kollade på vampire diaries, Älskar! Med Brandy körde jag bara lite gamla trick och ett nytt "basic" trick som inte är svårt men jag har inte orkat träna in det. Men men han var super och kan det nästan nu ;)
Bruno fick också köra lite trick, fast det är mest för skojs skull. Har lärt honom att tända och släcka lampor. Släcka var tydligen mycket lättare än att tända haha!


Det här är agility

Såg det här klippet och det beskriver verkligen agility och musiken är PERFEKT! 
Farten, kraftem, de där små sekundrarna som gör skillnaden, samarbetet,
det går knappt att beskriva. Jag har redan kollat på det typ 100 gånger!!!
Det är agility för mig!

sjuk...

Det värmer att folk fortfarande går in och tittar även om jag inte bloggar så mycket men det är inte så mycket att skriva om. Jag är sjuk och orkar inte träna eller jo lite trick då och då.
Fick reda på att pappa har anmält oss till en lydnads tävling, VILL INTE!
Han kan INTE liggande under gång än och jag är nervös över friaföljet :( 
Jaja det går som det går.
ni kan få lite gammla bilder också så att det inte blir alltför tråkigt

Hej svej

Körde lite agility igår... med DOT! Haha vilken naturbegåvning till hund. har sagt det förut men ändå! hon har kört fyra gånger och är snabb som en liten vessla :0
Lyckaa i alla fall, även om jag önskar att det var min egna hund. Känner mig svagt depprimerad men det går väll över med tiden får vi hoppas. :/

Sötisen! ♥

Valp bilder

Hittade några super söta bilder på Brandy som valp! ♥

Förlåt för att de är så suddiga och "koniga" men det var med min förra mobil :)

Farfar :( <3


Agility feber!

Jag dör långsamt! Jag vill köra agility för han är inte så halt längre och han fått röra sig ett tag vill bara ställa upp slalom utanför huset, men nej jag har bestämt att det inte blir någon mer agility det här året... Jag plågar mig själv!!!!! Dumt.
Aja ska försöka lägga ett minispår imorgon och möjligtvis filma lite men mobba honom inte eller mig för den delev för han är inte världens bästa vi har bara kört typ 5 gånger men men han älskar det och jag blir bara glad av att se på honom och bara att han kan av instinkt och spår leta upp allt det jag lagt ut i skogen är nästan magiskt!


Bio :(

Vill inte gå på bio men går för att jag måste. Min bror får inte gå ensam så då får jag följa med. Ville egentligen bara vara hemma och träna samt fortsätta måla och möjligt vis "studera" lite svenska och matte eftersom jag ska göra projekt prov på måndag och fredag men men får göra det bär jag kommer hem. Övrigt då... Var på Halloween fest igår klädde ut mig till min kompis fast i trasig dock version och hon klädde ut sig till mig som docka haha alla störde sig på det! Brandy klippte sig igår och nu är han jätte mjuk och fluffig som ett moln ^.^
Lite bilder (ps. Min målning har inte så starka färger och är inte orange i ansiktet)


RSS 2.0