Nu så

Nu har jag i alla fall börjat på designen... kanske inte den mest avancerade någonsin men det orkar jag inte, den kan ju vara fin ändå. Kan försöka fortsätta imorgon innan lunch men efter det så ska jag till en kompis på halloween fest, Kul kul!
God natt (^.^)

Gullegrisarna ;)

Haha Brandy är så söt. Jag har kvar några nallar från när jag var liten i en hyll liknande grej... Ibland så låter jag Brandy få busa med dem bara han håller sig i mitt rum. Brukar bara ropa på honom när han går ut men nu går han inte utanför mitt rum med dem^.^ har aldrig lagt fokus på det men men ibland är han smart och bara förstår utan att man belönar eller säger något :)
Tänkte även ge mina "små" grabbs en liten hälsning vissa av er vet det säkert inte eftersom jag inte sagt något men jag har en hund till som jag värderar högt och älskar lika mycket! Bruno heter han och har bott här i lite mer än 7år anledningen till att jag inte skrivit om honom är för att det är Brandys blogg. Bruno är en Brun Dobermann men tror att han är knähund, den keligaste hunden som finns med de där stora bruna valpögonen och jag önskar högst av allt att han kunde stanna hos mig för alltid och jag bara njuter av varje ögonblick med dig för snällare hund får man leta efter! All kärlek till dig och Brandy... <3
Bruno är även mycket tränad och jag har börjat köra lite freestyle med honom, vem säger att man inte kan lära en gammal hund att sitta? Innan det så är han i elit lydnad elit spår och i skydds och sök har jag ingen aning 


Snart så ;)

Var ute och tränade idag och Brandy var okej, det kunde ha gått bättre. Filmade ett av våra hundra program. Men den lägger jag upp senare förhoppningsvis... Jag är inte så bra på att lägga upp saker på bloggen när jag säger senare men men det är nog ingen som bryr sig :P
En liten bild får ni i alla fall :)


Hehe

Jaa... jag sa ju att jag skulle visa lite freestyle förut men så blev det inte. Åkte hem till Eira och stal hennes hund för ett tag. Åh vilken hund dör! Eira om du läser så Måste du börja köra agility med henne även fast du ska det men ÄNDÅ. vet att jag tjatar men! Hon skulle krossa alla! Kärlek till Dotan.

ÄNTLIGEN!

Nu börjar han bli bra igen och vi kan börja med lite lugna övningar... Lite tråkigt då är att han kanske inte hinner bli helt frisk innan det inte går att träna agility. Det får ju inte vara halt. Men men, vem vet det kanske är bra med en liten paus. Han har blivit sjukt taggad när jag kör freestyle i alla fall kan försöka filma imorgon efter skolan. Har skrivit ett program till en låt från björnbröder. Haha lite lätt kanske men jag fick en "uppenbarelse" och programmet bara kom av sig själv. Börjar även känna att han börjar bli redo för tävlingar, kanske inte perfekt men det känns som att vi inte kommer skämma ut oss totalt. Satsar inte på en pall plats men vill i alla fall se hur han reagerar. Men vad vet jag det kan ju gå åt skogen... Ska bli kul i alla fall.
Lite övrigt om agilityn så behöver han öva mer på kontakt fällt och olika ingångar på slalom samt skick på slalomen. Hoppas att det går bättre när vi kommer igång igen.
Mobilbilder:Hahaha!
Kamera bilder:

KM

KM
KM

KM
KM

Jag 

Brunos höstbild 

Poodle POWER!


Sötaste voffarna ^.^ 

RSS 2.0