I kväll

har nyss fixat mig i ordning, ska på tjejmiddag ikväll hos en kompis och funderar på om jag ska dra ut en snabbis och köra lite freestyle.
har fixat kaninburarna hela dagen typ och igår med, har lite läxor... ja skolan har ju börjat :P 
#jaghatarattgåupppåmorgonensåjagförsovermighelatiden :(
 
bild på nyklippt pudel ca 2 veckor sedan.
 

Hej på dig

din fula lilla hund♥
Vet att bilden inte är bra men att leka, dra och fota samtidigt... ja då orkar jag inte bry mig om inställningar!
 
 

Det finns ju annat

som man kan göra med hunden också och jag har inte riktigt orkat gå ut fullhjärtat med de sakerna, så idag slängde jag på honom dragsele och så åkte jag lite skateboard efter Brandy inte för att han är så peppad på att dra han springer mest brevid (maha han är så duktig på att gå i koppel #kännermigstolt) men ibland så, och hjälp så fort det går då! Jag lyckades dock klara mig utan att falla. När vi kom hem fick han ca två timmars vila (Inte för att han behövde det, åkte inte så mycket och han blev inte trött) så drog vi ut och sprang en runda och jag har inte gjort det på typ 1 år men det gick bra och jag tror vi ska börja göra annat än bara hundsport och sånt. Typ cyckla, springa osv.
 
Själv vill jag börja ta hand om mig mer, bli nyttig och träna lite.
Inte för att jag behöver gå ner i vikt vill nog mest få upp min kondition och få lite muskler då jag för tillfället känner mig som... ja.. jag vet inte... svag.
 
Ska nog börja bygga program imorgon tror att jag vill ha den här låten
 Men den kanske är lite långsam får se hur det blir, får sova på saken ^.~ 
Godnatt!
 Mitt ♥ mitt hopp, min styrka och vilja. Mitt helt enga lyckopiller!
 

lite tankar bara...

Jag har ju tänkt ta en paus med Brandy från agilityn och vi har inte tränat det på riktigt länge, funderade på att aldrig börja med det igen eftersom jag känner att han inte är så intresserad och jag vill göra något där jag vet att vi kan komma ut och tävla och faktist komma en bit på. Lydnad blev valet och vi tränade mycket lydnad juli-början på augusti men när U-SM kom och jag såg alla ekipage i freestyle så blev jag genast inspererad
(Det var två storpudlar med ^.^ ) 
Vi har nu börjat köra stenhårt på freestylen i hopp om att starta i vinter men nej inga tävlingar fanns då. Vi kör fortfarande mycket freesyle och han har lärt sig en massa. Dock vill jag skriva ett sjukt snyggt nummer men jag hittar ingen låt eller tema... idag under tärningspasset så gick vi till vegabaren och där stod en massa stola och konstig nog var många formade så här
|--| så det såg ut som hopphinder så vi gjorde en liten kombination och herre gud så snabb han var och vad han kämpade! Tror att vi ska börja köra lite agility igen men bara korta pass med mycket grunder och fokus på fart och glädje. 
Men freestyle är heltklart det vi kommer satsa på, känner att han är redo att starta nu! 
Det skulle vara roligt att starta under KM men är ju i London då :/
(Anledningen till att vi inte startat tidigare är för att vi inte har tränat freestyle på 1 år, eller jo lite snurrar och så men nu känner jag att det har en mening och att vi strävar efter att bli bättre.)
 
Ska vi börja med agility, jag tycker inte att det finns något roligare men vad tycker du hund?
(Förlåt om det är en massa stavfel men jag är trött)
 
 
 

♥ Min fina, fina, finaste hund ♥

 

!Bildbomb ~ Öland!

Tog lite längre tid än planerat att göra det här men men bättre sent än aldrig! ;)
Lite djur bara ^.~ 
Våra hundar!
Blev inte så många bra bilder på Bruno :(
 

RSS 2.0