Bara för att

Jag har ingen rubrik till er idag och "bara för att" jag inte har en fick det bli så!
Idag har vi fått byta plats på husvagnen känns deppigt att vi åker hem på måndag. så har vi även badat, så ovanligt... Hundarna har också fått bada vilket de tyckte var roligt. Bruno fick en pinne som han grävde runt, haha!
Nu så ska vi gå till några vänner här på böda så det ska bli kul :)

Jag ber om ursät för ett så dåligt inlägg men ibland får det bli så!


Svenska hav!

Kom nyss tillbaka från båten, jag och pappa har fått dyka med utrustning det var OTROLIGT häftigt, kändes väldigt konstigt men det var sjukt kul! Svenska hav är inte så äckliga de är ganska fina. Såg en del fiskar både stora och små och även lite maneter synd att jag inte har kamera som fungerar under vatten... Nu så ska vi nog gå ner till stranden igen och bada i alla fall Bruno! ;)


En sandig säng

Jaa det är så dagen slutar för mig. Böda är ju känd för stranden så nu är min säng full av den... Hundarna fick bada igår då de har en del av stranden öppen för även hundarna. Sen så har jag tagit lite fina bilder med kameran då de kommer upp när vi kommer hem!
Eira kommer ner hit nu i veckan så vi ska ses någon dag. Älskar att gå på kampingen med hund för vart man än går så hör man åhh titta hundarna.

Kääärlek till Teen wolf! S01ep01❤


Anaplasmos (Hette tidigare Ehrlichios)

... Skrev ett helt inlägg om det men men ni får googla det om ni vill veta mer Anaplasmos (Hette tidigare Ehrlichios)
Var det Brandy hade, smittar inte andra hundar. Så nu får han äta penicillin och idag fick han tillbaka aptiten. Piggna till gjorde han för några dagar sen men han är inte helt tillbaka än så nu är det ingen träning som gäller... :(


Öland!

Sitter i bilen på väg mot böda vi åkte igår kväll men stannade och sov på ett ställe. Kaninerna fick stanna hemma och det känns som ett svart hål i hjärtat som jag sugs in i, saknar dem så mycket min små fluffar... Aja min mormor och morfar ska ta hand om dem men jag är ändå orolig för dem. Fixade med bur och sånt hela dagen igår och Ninja blev mer än lycklig, haha min lilla skit flög runt i buren och tog ut allt halm jag lagt i huset för att sen lägga tillbaka det. De fick även varsin lyx sallad!


Bortskämd?

Nej då inte det minsta...


Hemma!

Han fick komma hem igår, dock är han lite hängig... Aja jag ska gå och rita kan lägga upp här sen om någon vill se ^.^


Lilla hunden

Jaa nu har vi varit där och är på väg hem nu utan hund, tråkigt men nu så tar de hand om honom och de trodde att han kunde ha något från någon fästing.
Uch...
Man ser till och med på bilden hur låg var han idag, lilla bebisen...


På väg...

... Till bagarmossens djursjukhus med Brandy. Han var väldigt låg igår, ville inte göra något och nu idag så märkte vi att han hade feber så vi får hoppas att det inte är allt för allvarligt...
Mitt lilla hjärta ❤


Lydnad

Tränade ju lydnad och filmade för en gångs skull! dock gick han inte såå bra, vill ha mer fart i helomvändningarna och sättanden (Det var dock ett sättande på filmen som är så dåligt att jag vet inte vad)
Men men ignorera hur fult min röst låter >.<
Ska nog träna lydnad idag igen då jag har bestämt mig för att jag vill tävla i det ^.^ 
 

♥ Svensk natur ♥

Var ute med hundarna igår och när jag kom tillbaka så tog jag kameran och gick ut en sväng vilket jag är glad över!
 
 

RSS 2.0