Möte

Hola!
Styrelsemöte idag! :D
Otroligt roligt faktist, haha som vi skrattade!!!
Vi pratade lite om vårens tävlingar, KM del 1, kurser, klubbjackor (Jag ska få en och nyckel till stugan :3), lite smått och gott! ;)  Sen föreläsningen i Söndags har jag blivigt OTROLIGT peppad på att träna. Haha gick ut halv elva för att både jag och Brandy var så sjukt taggade och gud vad bra det gick! Han lyssnade och "kom på" ett nytt trick som jag ville vänta med men men får se hur det går. Vi gick en runda och han höll sig brevid mig. Haha vi gick på en väg som för en vecka sen var översvämmad men nu var en is gång! Haha lyckades klara mig utan att ramla, men vi såg nog ut som bambi... eller mest jag. Han gick på som vanligt. 
Mina kaniner har ryck -.- ALLTING blir smutsigt!!! tack för den djur! ´"§15+" ~Nicki hälsar... Hopp hopp på datorn upp i sängen ner på golvet, undersängen, tugg tugg, omnomnom, gräv, ryck... Ja så ser det ut nu....
Igår var de superduktiga och lyssnade när jag ropa osv, inte nu kan jag säga. 
Aja det får räcka nu måste sova.
Förlåt för ett lite halv slarvigt inlägg skriver mera imorgon...

Östra svealands distriktsmöte

Japp där var jag idag... Det var ganska många där men trodde att det skulle vara fler. Dagens höjdpunkt var såklart föreläsningen som Eva-Marie höll i! 
Den var super bra. Hon gick igenom olika inlärningsmetoder och sen så pratade vi lite om problem beteenden.
Styrelse möte imorgon! Det är min tur att fixa fika så jag har bakat en ananspaj, ska även köpa lite kakor och så. I Hope they like it!
Jag har ju varigt med i styrelsen i ett år nu men det är nu på senaste tiden som det har blivit riktigt kul!!
Vi ska hålla massa tävlingar, jag ska vara funktionär på dem. roligt roligt... Vill ju vara med eftersom jag inte vågar tävla utanför klubben just nu men men skit i det... Får ju i alla fall vara med på KM ;)
Sen så ska jag vara hjälp instruktör på agility kursen Nybörjare/Fortsättare och så ska jag vara med för att hålla i Söket och möjligtvis lite agility på ett läger som jag och några andra fixat med.
Det kommer vara ett dag-läger så alla som är medlem i någon form av hund ungdomsklubb ANMÄL ER! kommer bli skit kul!!!
Vet inte om ni får se hennes nummer så jag strök det ;) 
Det kommer bli SUPER kul!
Det ligger inte på hemsidan än men snart kommer det nog att göra det ;)
Inbjudan är gjord av mig och Eira... Eller jag satt mest och prata "diskuterade" om vad vi skulle göra men vi var nog överänns. Men det var Eira som "Gav den liv" Jag är inte så duktig på alla program hon har, Haha! ;)
Är SÅÅÅ tränings sugen tur att kurserna börjar i April!!! 
Aja det får räcka för idag.

Jag vet... :/

Hola!
Jag vet att det var länge sen men aja bätttre sent än aldrig! :)
Var ute med hundarna igår i en timme med mamma och en kompis. Självklart fick kameran följa med!
Ignorera hur ful Brandy kan se ut ibland men det är ju så gulligt fult X) Haha!
 RSS 2.0