bara lite allmänt

Sitter med Magnus uggla på, kaninerna ute och försöker skriva något till Hot Dog som ska vara klar till den 5 december och gissa hur mycket jag har skrivit... Nada!
Orkar inte skriva tidningen längre men men nu har vi sagt ett datum som den ska vara klar så jag får väl bita ihop och skriva på. 
Har lyckats skriva och lämna in 2 skoluppgifter idag, vara på ett seminarum, åka in till stan för att kolla på lite saker inför en film vi ska göra i skolan, varit på föreläsning, pratat med bildläraren om vår ide till filmen och tränat kanin.
Tränar en massa trick med dem och om jag hinner kan jag lägga upp en film imorgon ^.~ 
Känner mig lite stolt över allt jag lyckats göra idag så nu ska jag suga åt mig den glädjen som en svamp så att jag kan leva på den ett tag...Måste dock gå och lägga mig men först ska jag leta efter lite bilder och skicka mail, sen ska jag nog ta och tänka igenom hur jag vill ha vårat nummer till tävlingen för just nu känns det inte riktigt som att vi kommer klara det vi har just nu :/
Brandy och jag kämpar på med det och just nu går det inte riktigt som planerat då han blivit lite dålig så lillplutten får äta medicin... Träningen får komma igång igen på riktigt snart hoppas jag.
Titta vad lycklig hon ser ut att vara, så lycklig vill jag också vara när jag börjar arbeta och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer få arbeta med djur...
Måste se till att plugga hårt så kan jag säkert komma dit ^.~ 
 
 

RSS 2.0