Jahapp

Även fast jag bara ska göra amazing saker den här veckan känns det ändå lite jobbigt men skönt när allt är klart och man kan ha sånna där dagar då man inte gör något än att spendera tid tillsammans med djuren.
Har varit sjuk idag eller ja jag mådde piss på morgonen men nu känns det bra lite huvudvärk, är lite yr men annars känns allt helt okej. Eller ja trött är jag också men men jag vill köra på som vanligt. 
Sitter just nu med en kanin och en hel del SO+NO... okej facebook också.
Veckan då
Tisdag - styrelsemöte 
Onsdag - Träffa några vänner och "hänga" i kyrkan (De har en "ungdoms-del" med fika och instrument + lite annat.) + it's ma b-day :P (högst på listan står det att jag ska få lov att skaffa hund)
Torsdag - Agility kurs
Fredag - Skolfoto och så går ju bussen till göteborg då, det är typ ett årsmöte för SHU och jag hoppas att det blir ROLIGT! tror att hela styrelsen åker så det kommer nog bli skit mysigt att bo på hotell och så ;)
Lördag -  mötet
Söndag - mötet fortsätter och på kvällen åker vi hem tror jag, kommer inte ihåg :P
 
Jag är en upptagen tjej ;)
Kollade runt på framtida jobb + skolor och det är svårt jag har två planer för min framtid, inte mycket pengar man tjänar men lycka före pengar och så länge jag har råd med hus+mat+det viktigaste, Hund så är jag nöjd för det har jag aldrig levt utan och kommer aldrig leva utan!
 
 

Lycka till!

Idag så är det freestyle tävling på stockhoms södra (ssbk)
Mikaela och Zacko ska tävla, tyvärr kunde jag inte åka dit och titta/heja på eftersom vi ska fira min+pappas födelsedag med släkten idag. 
Jag ville i alla fall bara önska er lycka till!!
 

Dumma dumma dator!!!!

Jaa den vill inte hjälpa till!
Veckan i sig har varit ganska dålig... skolan har varit seg och nu ska jag plugga men känner att jag måste skriva, det var ju typ 1 vecka sen som ni fick ett riktigt inlägg.
 
Måndag:
träffade Mickaela och Zacko  vi hade det super trevligt med hundaran trotts att Brandy var ganska jobbig då han ville leka HELA tiden med Zacko under pormenaden innan men sen på träningen gick det ganska bra, kände att det inte fanns så mycket planering i den för min del men han kämpsde på och lyssnade så det var ju roligt! Jag hoppas att vi ses nån mer gång och tränar!
(lite suddig bild från i måndags men min dator vill inte ladda över de andra)
 
Tisdag:
Träffade några vänner
 
Onsdag:
Träffade vännerna igen :)
 
Torsdag:
Första tillfället på vår agility kurs som jag, Eira och en till tjej håller i.
Alla deltagare var superduktiga och jag hoppas att de var nöjda :)
sov även hos Eira
 
Fredag:
Pappas fyllde år så jag var hemma, en del freestyle körde jag med Brandy och jag har inte orkat lära Brandy att backa ifrån mig men det har vi börjat öva in och han börjar förstå ^.^
 
Lördag:
Vaknade tidigt och har inte gjort så mycket idag, kände för att köra lite "mini-spa" men nu ska jag plugga :)
 
 
 

Jag vill bara

Slå sönder min skrothög till dator och min telefon!!!!
Förlåt att jag inte har bloggat men allt har virus här så min dator funkar inte och min telefon funkar ibland... Bara så att ni vet. Men jag ska försöka blogga ikväll och se om jag kan få med några bilder :/

söndag kväll...

Uch, blä och fy!
Jag orkar inte gå till skolan imorgon, min kropp är fortfarande inställd på sommarlov.
Jaja, jag har lite spännande saker att berätta!
Jag har länge tänkt skaffa en "internet vän" med hund intresse som man kan träffa typ nån gång om året och träna med då alla hundbloggar jag följer, de bor på andrasidan Sverige...
Men jag har hittat en tjej i haninge så det kanske blir lite mer än nån gång om året då ifall att vi har det trevligt, vi har pratat lite via instagram + fb och vi ska ses imorgon med hundarna. Spännande! Hon heter Mikaela och tränar med sin tollare Zacko. Freestyle blir det nog imorgon men säkert nån promenad blir det nog också, de bloggar i alla fall på bloggen http://teamcrazypaws.blogg.se/ tillsammans med en annan tjej.
(super bra blogg tycker jag ^.^)
 
På torsdag så börjar agility kursen som jag håller i tillsammans med två andra tjejer och jag längtar efter att träffa alla, det känns som en bra grupp med deltagare. Några nya och några gamla. 
 

RSS 2.0