Att tänka ett steg längre

Satt nyss inne på youtube och kollade på en massa hund klipp och då hittade jag en. 
Satt hel spänd under stora delar av klippet och ja, hunden är duktig, glad och tricken är otroliga men det finns så mycket som kan gå fel! Det börjar bli en trend att lägga ut videor på internet när hunden gång på gång ska utföra mer och mer vågade trick.
Men borde man inte någon gång stanna upp och tänka på vad som är bra för hunden?
 

hund träning i bästa form

Det var ett bra tag sedan jag bloggade nu och en hel del saker har hänt, jag har lyckats färdigställa vårat freestyle nummer, vi tränar nu inför tävling med själva ingång och start på planen, det går sjukt bra. Brandy har fyllt 4 år så han börjar verkligen bli stor nu, tiden bara rusar förbi! :O 
Underbara vita fuff!
Sen så var det även min finaste, underbaraste, gladaste gubbe som har fyllt 9 år. Det känns verkligen sjukt på riktigt! Kommer ihåg allt, mh-testet, första tävlingen, när jag och pappa åkte för att kolla på valparna, dagen då Bruno kom hem och Skilla var så snäll mot honom. Allt hon ville var att leka. Sen blev hon gammal och Bruno var lite för stark för att leka med henne men hon ville vara med 12 år och fortfarande 1 i huvudet.
Nu när jag väl tänker på henne kan jag inte hjälpa att få tårar i ögonen. Som liten var jag stolt över att få gå med henne, tyckte att det var så roligt och jag drömde redan då om att köra agility, 5-7 år och redan då var jag så inne i hund, men hon var för gammal och lämnade livet på jorden för många år sedan nu.
Skilla, ja hon älskade alla.
 
Jag har även hunnit med ett flertal pass i haninge hundhall vilket känns riktigt roligt :)
Först så hyrde jag tillsammans med Vickan & Lykke och Maggan & Zingo.
Det var en riktigt sen tid men det var riktigt skönt att träna då. Träningen gick så bra och jag var så nöjd efter träningen
Sen blev det även två timmar med Mikaela & Zacko, Emma & Charlie och Eira & Dot
Fick köra agility med underbara Dot, hon är verkligen hel galen och taggad till 1000000 så det blev lite mer försök på att hålla henne på banan haha ;) Men gud så jag saknar agility!
Även Charlie fick köra lite agility och jag fick till och med lov att köra lite med honom. Han hade verkligen glimten i ögat och lyssnade helt utmärkt, en riktigt trevlig hund :)
Fina Zacko och Mikaela ;)
Bästa grabbarna :D (Vissa av bilderna har jag lånat från Emma)
 
 
Sen träffade jag även Mikaela och Julia & Nicci på en freestyle tävling som ssbk höll i Haninge hundhall. Jag och mickis träffades redan klockan 9 på morgonen för att hinna se alla starter. Emelie och Kelly hade startnummer 1 och de öppnade tävlingen riktigt bra :)
Som start nummer 36 var julia och nicci, de gjorde riktigt bra ifrån dig och under tävlingen fick jag lite ånger över att jag inte fixat ihop mitt eget program så att vi för en gångs skull kan starta
 
 

RSS 2.0