pudelryck!

 

Internet?

Jag har ingen aning ifall jag kommer lyckas blogga därifrån men jag fixar lite tidsinställda så att ni har något att läsa i alla fall♥

Snart så!

Håller just nu på att packa inför imorgon. Det känns så spännande men tyvärr kommer Brandy få stanna hemma för mamma vill inte att jag ska ta med honom eftersom hundarna skulle bo i ett stall. Alltså inte med oss och det tyckte inte hon om. Men det är nog bra om han får vara hemma så slipper vi sära på honom och Bruno vilket är skönt.

Idag har jag ritat en hel del och är snart klar och då ska ni få se den ;)
Jag är ganska dålig på att rita/måla klart på det jag börjat med. Har så många bilder jag vill göra klart som jag ska göra klart någon dag men nu kände jag för att börja på något nytt.
 
Lärde Bruno ett nytt trick idag också som jag ska filma någon dag men inte nu för nu hinner jag inte. Snart kommer Wille och hämtar upp mig så ska vi åka till Malin för att träffa Malin, Moa och Johan sen blir det pendeln till stan. Vi ska gå på bio och se förr eller senare exploderar jag. Jag kommer typ gråta som ett litet barn men jag kan inte hjälpa det! Brukar alltid gömma mig bakom filtar för att jag gråtter så lätt och ganska mycket till film men det är väl sån jag är. Jag gråter lätt till film. (Min hemlighet genom alla år, eller inte. Tror att ganska många vet det men ändå)

Jag kommer låna hund under lägret men jag tror att det också kommer bli kul. Hoppas på att jag får Malle, kelpie eller schäfer. Jag ska även gå i uniform hela veckan. Pappa tyckte att det måste jag ta kort på och det ska jag självklart göra. Bör kanske ladda kameran innan jag åker för den är nästan död.
 
 

det här med att sova...

Jag tänkte redan innan sommarlovet att jag ska vara duktig och sova i tid men här sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som solen är på väg upp. Till och med fåglarna har vaknat så de sitter där ute och kvittrar. Det är dock ganska mysigt för det låter så fint men att jag går och sover sent gör också att jag vaknar sent eller rättare sagt jag vaknar typ vid 10 men hela kroppen känns som en tung sten så jag orkar inte resa på mig. 
Skit. Skit. Skit. Imorgon ska jag även gå upp tidigt för att några gubbar kommer med ett bord som jag måste ta emot så då måste jag gå upp tidigare. Det kanske är bra att jag tvingar mig upp tidigt för då kanske jag lyckas vända tillbaka dygnet.

Jag får nog försöka gå och sova nu i alla fall. 
 

Så dålig på att hålla koll på datum...

En dag sen är jag men det tänker jag strunta i. Såg 00:16 inatt att jag missade den 25 juni! 
Ägnade idag istället åt att minnas, sörja och bara njuta. För det var nämligen den 25 juni 2009 som han dog. 
The king of pop. 
Klarar knappt av att höra honom sjunga utan att gråta ändå har jag plågat mig i den underbar musik han skrev, bilder, videor och framför allt hans sångröst. För fan vad bra han är! 
Varje popartist kan slänga sig i väggen för ingen kommer någonsin bli lika bra som honom!♥
Rest in peace, the king of pop.

underbar dag!

Jag älskar sommarlov för vanligtvis har jag ett schema lika fullt som en one direction konsert men nu har jag det ganska lugnt faktiskt vilket är skönt.
 
Det är så skönt att bara få slappna av och inte behöva säga "Jag kan nog klämma in en träning på torsdag kväll". Nu kan jag bara fråga pappa om han kan köra mig till klubben nästan hela tiden om han har tid så klart. 
 
Idag blev det lite träning utanför huset och det kändes så bra. Han var riktigt taggad och fuskade lite till och med! 
Inte många som blir glada över det men när han gör det blir jag glad. Han kör på snabbt och innan han fått kommando men jag tycker att det tyder på att han vill. Han har glimten i ögat och det är den jag vill ha. Det är den jag kämpat för så sjukt länge. Nu finns den där! Även om han blev trött ganska snabbt men det förstår jag för vi körde en del framåtsändande och inkallningar i full fart. 
 
Öppnade träningen med lite ingångar på "planen" och starten från vårat program. Han gick sjukt snyggt in och hoppade till och med lite på mig. Jag hade ingen leksak framme heller. 
Jag körde fram till första snurren alltså började jag med att höja handen för att visa att musiken ska starta. Körde dock utan musik men bara för att han ska veta att jag kommer göra det så att det inte kommer första gången på tävling. Redan då lyfte han första tassen (lycka!) egentligen ska han lyfta höger tass, vänster tass, höger tass och sen en snurr. Men för ett tag sen så var det som att han glömde bort vad snurra betyder när jag sitter på marken så då var de väldigt långsamma och det dröjde ett tag från att jag gav kommando till att han snurra men efter en del träning på det så fuskade han nu och snurrade efter höger tass, vänster tass. Men han gjorde en fin snurr, väldigt snabbt så jag är glad. Körde två ingångar och starter till. Då fuskade han inte men utförde alla momenten i perfekt tempo och precis när han fick kommando. Efter det blev det lite framåtsändande och inkallningar. Fokus där var att det skulle ske i full fart. Det gör alltid det på träning men på tävlingarna har framåtsändandet inte funngerat och inkallningen har inte gått snabbt. Nu ska vi alltså träna på det inför U-SM och självklart fortsätta med ingång på planen och starter för enligt mig är det nästan det viktigaste under tävling. Jag vill att han från början ska ha fokus på mig för det underlättar så mycket på tävling. 
 

midsommar i bilder

Lite suddig men det var mitt i natten och jag var tvungen att få en bild på ugglan för jag har aldrig sett en förut så den blev inte så bra men det var mörkt och den satt uppe i ett träd men jag fick den på bild och man ser att det är en uggla. 
Storpudel och dvärgpudel. Barndy och Zingo ;)
 
 
 
 
 

Dag 14 - Visa en rolig bild på hundarna

Visa EN bild, bara?
Nej ni får ganska många för jag älskar att ta roliga (fula) bilder på dem ;)

Har flera som jag kan lägga upp ngon dagen fönu så får det här räcka ;) lägger upp flera när jag kommer hem :D
 
Dag 1 – Berätta om hundarna
Dag 2 – Varför har du hund?
Dag 3 – Andra husdjur
Dag 4 – Renras eller blandras?
Dag 5 – Hundsporter du tränar
Dag 6 – Vad har du och din hund/ar tävlat i?
Dag 7 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 8 – Förebilder inom hund
Dag 9 – Hundens favoritleksak
Dag 10 – En ras du skulle vilja ha
Dag 11 – En ras du inte vill ha
Dag 12 – Det här älskar hundarna
Dag 13 – Det här tycker inte hundarna om
Dag 14 – Visa en rolig bild på  hundarna
Dag 15 – Favoritminne med hundarna
Dag 16 – Vem är jag?
Dag 17 - Mål för 2014

tids

 

Kommer blogga

 Jag fick nyss en ganska bra idé. Jag kan ju göra några tidsinställda inlägg så det kommer dyka upp saker på bloggen trots att jag nu kommer vara borta :D

Eftersom jag inte kommer måla något under helgen har jag valt att ta in flera bidrag till fototävlingen/lotteriet. Den kommer ny stänga på söndag klockan 13:00 istället.
 
Bilden/bilderna skickar ni in till mig via antingen
Mail: cornelia-johansson@hotmail.com
eller


• Max 3 bidrag per person
 
• Jag väljer inte hundar efter hur söta/fina de är, jag kommer lotta ut 1!
 
• Jag är inte någon mästare så förvänta er inte för mycket

• Bilden måste ha i alla fall okej kvalité. Behöver inte vara systemkamera bild men jag vill kunna se detaljer
 
• Det tar mycket tid att måla 1 hund 
 
• 1 bild kostar mig sjukt mycket att måla då dukar och färg är svin dyrt därför gör jag endast 1 för tillfället
 
• Måste inte vara ett porträtt kan vara från till exempel agility träning ;)
 
• Lite grej jag kan tillägga. Jag målar med Akrylfärg och duken bestämmer jag när jag vet vinnaren för att se vad som passar ;)

midsommar

Midsommar i år kommer tillbringas som vanligt ute på våra vänners landställe. Jag tror att bloggen kommer ligga nere för jag gillar inte att blogga från telefonen men på måndag/söndag kväll när vi kommer hem så kommer jag skriva en del. Instagram kommer troligtvis uppdateras och den heter bruno_brandy

Ska i alla fall se om jag hinner lägga ett spår för det var sjukt länge sen vi spårade och jag saknar det. Ska även se om jag kan filma det för då ska ni få se film på det också. Filmen kommer troligtvis läggas ut på videofyme om jag nu filmar. Ni hittar mitt konto HÄR
Bild från senaste spåret ;)

Fototävlingen/lotteriet

 
Tänkte bara säga att jag inte glömt bort det men jag tror att jag vill göra så att ni får veta vinnaren när jag är klar med bilden. Idag kommer jag troligtvis ägna hela dagen åt bilden för jag har absolut inga planer för idag och det regnar. Kommer dock inte att bli klar för det tar ett par dagar att göra en bild men jag ska försöka bli klar inom en vecka ;)
 

senare...

Som ni kanske ser har jag ändrat lite på bloggen. Inte för att det påverkar er så mycket men jag kände att jag ville byta. Tyvärr så försämrades bilderna lite i programmet men det gör inte så mycket. Ska fortsätta fixa lite små saker senare idag om jag hinner. Måste städa mitt rum, ska träffa Matilda och Sara på tyresö BK för träning och ikväll så kommer våra vänner från USA hit. Tränade lite freestyle med Brandy igår och fokus nu ligge på starter (att förstärka vår start rutin), början av programmet, framåtsändandet (Han har ett fint framåtsändande men det är den delen som inte riktigt fungerar på tävling) och att allmänt få upp lite mera fart och aktivitet.
 
Jag vet även hur jag ska göra för att förbättra allt det här och förhoppningsvis hinner jag göra det till U-SM för vi är anmälda! Lite klantigt av mig dock för jag hade ingen aning om när anmälan stängde. 20 minuter innan såg jag det på facebook så fick skynda mig men vi är med. 
 
Han skötte sig superbra på träningen i alla fall och jag är nöjd så allt känns bra. 
Jag är sjut taggad!
Juste jag var med idag på trimmet och fick lära mig klippa lite. Det var riktigt kul så nu ska jag nog bli lite mer noga med pälsvård för det är jag ganska dålig på men jag skyller på att det tar typ 1 timme för mig att borsta honom och innan vi köpte riktig fön tog det 5 timmar att bada + torka men det gör det inte längre. 
Dock hade jag ingen aning om att vi har en fön. Fick reda på det för några dagar sen 0_o
 

Lite bilder från idag

Min kamera har fått ligga på hyllan större delen under vintern men det beror på att det blir så kallt om händerna då. 
Nu när det är varmare så får den följa med en hel del och idag gick jag ut med en kompis och hundarna för att fota. 
Fick inte så många bra bilder på bruno tyvärr men ska nog gå dit igen någon dag och ta mer bilder!
 
Nu ska jag nog ut och springa. Tydligen så kommer lägret vara fysiskt krävande för föraren så de skrev att de tyckte vi skulle börja träna ;)

Kommer sakna allt

Alla gånger Winter och Wille bråkar om vem som fått högst betyg, alla nyfikna blickar från mina vänner när jag kommer ut och är klar med ett prov och hur de då slänger på mig en hel del frågor om vad jag svarade på alla frågor, min flummiga men sjukt bra svenska lärare, min gulliga spanska lärare, nästan alla lärare egentligen, alla jobbiga elever, den röda trappan, loggboken, PH-samtal, samlingarna, att åka 840 på morgonen och att varje dag träffa mina vänner. De som jag träffat nästan varje dag i flera år! Nej uch att sluta 9:an är hemskt.
Jag vill inte börja på gymnasiet. Jag vill inte!

Men nu är det som det är och jag kan säga att många tårar föll både dagen innan, under och efter skolavslutningen. För vi kommer aldrig gå där tillsammans igen. Som tur är kommer jag och Wille
(En av mina bästa vänner sen snart 10 år tillbaka) börja på samma linje och samma gymnasium. 

Efter skol avslutningen så har jag nästan inte tränat något faktiskt. Har träffat en massa vänner men det är nog bra det för vi har tränat en hel del så lite vila skadar nog verkligen inte. 

Blev ett pass med Katinka och Tyra igår. De hade med sig Lexie och Kinzie. 
Efter en hel del problem lyckades vi ses ute på stockholms södra och jag är verkligen nöjd över träningen! 

Det var riktigt varmt men Brandy kämpade på fint. Vi fokuserade mest på freestyle men lite agility blv det i slutet. Bruno fick också prova lite agility och det gick verkligen bra! Han sprang på fint och lyssnar verkligen på min röst så även om jag hamnar eller visar konstigt ibland så lyssnar han på min röst och tar rätt hinder vilket är bra för det underlättar så mycket. Jag har även fått ett jobb kan man nog kalla det. Det var en kvinna som tränade agility och hon såg att jag höll på att fota mina vänner. Hon fick mitt nummer så någon dag ska jag dit och fota när de tränar. 
Av ren slump tärffade jag även Vickan som var där och tränade agility med fina Lykke :)
 

förlåt

Jag vet att bloggen inte uppdaterats på länge och jag ber om ursäkt för det.
Just nu får ni bara några bilder men jag ska försöka skriva mer om vad jag gjort de senaste dagarna + planerna för veckan senare idag.

träningen igår

Jag är verkligen dålig på att hålla mig borta från agility planen när mina vänner tränar agility och jag tänkt träna något annat. Tanken för träningen igår var freestyle för min del. Vi började träningspasset med en start och köra några delar från programmet men det var så otroligt varmt. Sen hjälpte det inte heller att vi tränade mitt i solen. Han var alltså väldigt varm men han kämpade på bra!
Framåtsändandet satt sjukt bra. Det är den delen han missar på tävling så då tränade vi lite på det men även på att början ska sitta perfekt till musiken. Efter det kunde jag inte hålla mig borta från agility planen och innan han blev för varm och trött så sprang han på riktigt snabbt tycker jag. En del fusk med kontaktfälten men annars var han duktig så jag är nöjd. Med oss på tränigen hade vi även Katinka med Lexie och Tyra med Kinzie. Tanken var att Tyra skulle ha med sig Alice men hon började löpa under natten så hon fick tyvärr stanna hemma.
(Jag vet att ringen är för låg men vi lyckades inte höja den) 
En trött Kinzie efter agility träningen ;)

ångest inför gymnasiet

Jag kan passa på att varna er innan som endast vill läsa hund relaterat att detta inlägg inte är det och det ber jag om ursäkt för. Känner bara att jag vill skriva av mig lite.
 
Ja nu är det bara två dagar kvar och sen slutar jag i grundskolan... Känns så tråkigt och speciellt att lämna den underbara skola jag går i nu. Även om det finns många som tycker den är konstig och allt så tycker jag om den. Kunskapsskolan är väldigt annorlunda från andra skolor men på ett bra sätt tycker jag. 
 
"Varje elev har en egen veckoplanering - ett personligt schema - som utgår från vad som behöver göras för att nå elevens egna mål. Här finns möjlighet att läsa i snabbare takt, att välja mellan olika svårighetsgrader och att lägga in mer tid i schemat för ämnen man tycker är svåra."
http://www.kunskapsskolan.se/arbetssatt.4.93df2cfe0f354dd57fff1217.html

Jag får alltså planera mina dagar och välja hur länge och när jag vill ta till exempel rast eller plugga matte.
Vi har fem fasta lektioner i veckan. En i matte, en i svenska, en i engelska, en i språk och en i idrott.
Utöver detta har vi även en del föreläsningar inom till exempel SO och NO men övrig tid får jag välja själv vad jag vill göra så länge det inte går mot skolans regler. Jag ska inte tråka ut er med övriga detaljer om ni undrar något är det bara att fråga. Jag är i alla fall nöjd över mitt skolval och jag känner att jag har lärt mig en hel del som inte bara är skol ämnen. Eftersom jag får bestäma vad och när jag vill göra saker är det även mycket upp till mig att planera rätt för att få de betygen jag vill ha (självklart kan man fråga en lärare om man behöver hjälp).

Jag är glad för att jag fått planera själv för det har lärt mig en hel del.
Ansvar framför allt och en hel del andra saker men som sagt ska inte skriva så mycket om skolan men jag kan säga att jag kommer sakna den och jag är så otroligt supernervös inför gymnasiet. 
 
Egentligen skulle jag vilja välja typ hund linje för det skulle vara så kul men tyvärr så får jag inte alla kurser som jag behöver för framtiden + jag känner folk som gått där ja... De var inte så nöjda.
 
Natur ska jag läsa i alla fall. Jag var sjukt taggad men det är jag inte längre... För jag älskar Kemi, fysik och vissa delar av biologin, matte är inte så dumt heller. Men varje gång jag säger att jag ska gå natur så gapar folk och säger "stackars dig" sen berättar de en hemsk historia om alla deras vänner som valt natur. 
Dessa är två förslag som folk sagt till mig
 "Alla mina vänner som läser natur har blivit självmords benägna för att det är så jobbigt" 
"Nästan alla som jag känner som läser natur slutade för det var för jobbigt" 
och så vidare. Själv står jag där som en sten och försöker övertala dem mig att det är nog inte så jobbigt. 
Men jag har inte hört någon som säger "Vad kul det är en rolig linje"
 
Jag är så nervös, tänk om jag inte klarar det. Vad gör jag då? 
 
Åter igen ber jag om ursäkt för detta icke hund relaterade inlägg, det kommer upp ett med bilder från dagens träning imorgon (onsdag) men nu är jag trött så god natt.
 

Dag 13 - Det här tycker inte hundarna om

Bruno

Han tycker inte riktigt om när man håller fast honom eller när barn kommer och är överallt.
 
Brandy

Tycker inte om när man lutar sig över honom ifall han ligger och vilar, när det är för varmt och trånga utrymmen
 
Dag 1 – Berätta om hundarna
Dag 2 – Varför har du hund?
Dag 3 – Andra husdjur
Dag 4 – Renras eller blandras?
Dag 5 – Hundsporter du tränar
Dag 6 – Vad har du och din hund/ar tävlat i?
Dag 7 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 8 – Förebilder inom hund
Dag 9 – Hundens favoritleksak
Dag 10 – En ras du skulle vilja ha
Dag 11 – En ras du inte vill ha
Dag 12 – Det här älskar hundarna
Dag 13 – Det här tycker inte hundarna om
Dag 14 – Visa en rolig bild på  hundarna
Dag 15 – Favoritminne med hundarna
Dag 16 – Vem är jag?
Dag 17 - Mål för 2014

Dag 12 - Det här älskar hundarna

De tycker om en hel del saker men kan göra en kort lista
Bruno
♥ Apportera leksaker i vatten
♥ Apportera
♥ Dragkamp
♥ Leksaker
♥ Mat
♥ Träna
♥ Dra
♥ Spåra
♥ Bilen
♥ Mysa 
 
Brandy
♥ Apportera leksaker i vatten (Om det inte är för kallt, fjant pudel)
♥ Leksaker 
♥ Spåra
♥ Bilen
♥ Apportera
 
Haha ja Bruno är en riktig livsnjutare men Brandy är nöjd med sina saker på listan.
Självklart tycker båda om en hel del annat men det är nog sakerna som ligger i toppen för dem.
 
Dag 1 – Berätta om hundarna
Dag 2 – Varför har du hund?
Dag 3 – Andra husdjur
Dag 4 – Renras eller blandras?
Dag 5 – Hundsporter du tränar
Dag 6 – Vad har du och din hund/ar tävlat i?
Dag 7 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 8 – Förebilder inom hund
Dag 9 – Hundens favoritleksak
Dag 10 – En ras du skulle vilja ha
Dag 11 – En ras du inte vill ha
Dag 12 – Det här älskar hundarna
Dag 13 – Det här tycker inte hundarna om
Dag 14 – Visa en rolig bild på  hundarna
Dag 15 – Favoritminne med hundarna
Dag 16 – Vem är jag?
Dag 17 - Mål för 2014

Bilder KM

(Tack Mickis som tog så fina bilder på mig och Brandy!)
Katinka och Lexie tävlade i freestyle och fick en tredje placering. Superduktiga! 
Katinka och Lexie, freestyle
Amanda och Leia, freestyle
Amanda och Leia, freestyle
Mickis och Zacko, handling
Sofia och Qrut, handling 
Sanne och Frasse, lydnad
Sindija och Chelsia, lydnad
Fina Lexie!
Lexie♥
 

klubbmästare!

Känns helt otroligt, vi blev klubbmästare i freestyle!
 
Dagen började med att jag vaknade 2 timmar innan alarmet så det var bara att gå upp men tur var det för det blev ganska stressigt mot slutet för vi skulle ta bussen och åka till trimmet som ligger i Tyresö. 

Vi tog bussen dit och undertiden som han var där strosade jag runt i centrum. 
Efter 3 timmar och 15 minuter var han klar så då var det bara att ta bussen till klubben på en gång.
(Haha älskar hur ren och fluffig han blir efter trimmet för då hör man överallt "åhh kolla vilken fin pudel". )
 
På bussen träffade vi en tjej från klubben. Hon skulle dömma idag och hon undrade varför vi inte anmält oss till lydnaden, det hela slutade med att jag blev tvångsanmäld till den. 

KM (förkortning för klubbmästerskap) började klockan 17:00 och 17:15 drog freestylen igång.
Vi startade sist och när vi gick in på planen var han ganska ofokuserad och gick med nosen i marken. Sen så strulade musiken lite eller ja den startade inte först men efter en stund provade vi igen och då gick det.
Tassarbetet gick super men snurren satte han inte, så jag fortsatte och bad om en ny tass men då snurrade han. Knas hund, han snurrade väldigt snett också så när tassarbetet fortsatte hamnade jag med ryggen mot domarna vilket gjorde att de inte såg Brandy.

Resten flöt på ganska bra. Jag har klantat mig lite i träningen och alltid slängt iväg bollen efter att vi gjort de första två slalom portarna så då trodde han att jag slängde en boll så han sprang typ 1,5 meter åt för att "fånga bollen" men vände på en gång när jag ropade och sen gick det bra. Framåtsändandet gick lite sådär.
Han nosade lite men betydligt mindre än förra gången och sen gick allt super, jag är så glad att det gick så bra med tanke på att det var så varmt och soligt!
 
Klantig som jag är glömmer jag fråga ifall någon kan filma men fick några bilder i alla fall...

Domare 1: 25,2
Domare 2: 24,9
Domare 3: 25,6

Uppflyttningspoäng igen men KM är ju inofficiellt...
 
Lydnaden gick helt okej men jag valde att bara köra platsliggningen och tandvisning. 
Han låg kvar hela platsliggningen trots att andra hundar rörde på sig men sen när jag skulle gå tillbaka och sätta upp honom fick det bli ett dubbelkommando så en 8:a på den men tandvisningen gick super så den fick vi en 10:a på. Eftersom det var så varmt och han var ganska trött så valde jag att bara köra dessa men jag är supernöjd över honom och över oss!
 
Sen att dagen avslutas med en prisutdelning där det visade sig att vi vann gav dagen ett underbart slut.
Vi är nu klubbmästare i freestyle!
 
(Bilder från KM kommer upp senare idag)

Planer!

Stora förväntningar nu! 
24 dagar kvar till jag och Brandy åker på "militär läger" typ. Rättare sagt Hundtjänstskolan på Marma för ungdomar mellan 15-18 år. Är så sjukt taggad! När jag blir vuxen vill jag ju jobba som antingen hundförare inom polisen eller tullen och jobba med narkotika hund då så det här kommer bli så underbart!
Litet utklipp från hemsidan
 
"Brukshundklubbens ungdomskurser med inriktning mot samhällsnyttig hundverksamhet.

Mål med kursen

Kursen lägger tonvikten vid att deltagarna ska förstå vad som krävs av en patrullhund och känna efter om denna verksamhet är intressant. Under lägret får du en inblick i militär pedagogik och värdegrund och utbildningsmiljön på Marma skjutfältsområde gör inramningen mycket passande. När du åker hem har du fått en fördjupad kunskap om certifikatprovet för patrullhundar. " 


Och tänk att det är gratis!

Här har ni en liten video där de pratar om det och visar lite filmer från tidigare läger. 

Har även pratat med en tjej på klubben som gick steg 1 förra året och ska nu gå steg två och hon sa att det var helt otroligt kul.

 
Sen ska vi även debutera officiellt i freestyle förhoppningsvis 2014-07-14 på kungsörs BK.
Blir det inte då så kommer debuten vara 2014-08-03 på Stockholms södra BK.
Stockholms kommer jag vara med på i alla fall det har jag bestämt ;) 
 
Vi ska även debutera i appellen 2014-09-07 så jag är sjukt taggad för nu har vi börjat komma igång på riktigt! 

Freestyle

Idag efter skolan drog jag och några vänner till centrum för att äta lunch (vi slutade klockan 12). Sen sprang jag iväg för att köpa ett par skor då skolan ska ha bal imorgon. 
Efter det drog vi he till Malin och kollade på en och en halv skräckfilm innan jag behövde åka hem.
Väl hemma så sprang jag ut med hundarna i regnet sen bar det iväg till träning på klubben med Katinka & Lexie och Tyra & Alice. Jag hade planerat att köra freestyle och de hade tänkt köra agility men planen var upptagen hela tiden som vi var där så istället gick vi iväg till en fotbolls plan där alla tränade freestyle. 

Tränade inte så mycket med Brandy för han kändes så seg. Det har han gjort hela veckan vilket känns ganska dåligt med tanke på att det är tävling nu på torsdag men jag vet att han kan så ifall det går dåligt så gör det inte så mycket för han kan och det vet jag!
 
Vädret var inte det bästa men träning blev det ändå och det var superkul!
 
 

Tävlingen/lotteriet

Jag har fått in en hel del fina bidrag men eftersom jag inte kommer ha tid nog att börja måla för ens nästa vecka så kommer jag att öppna igen för att ta emot fler bidrag. 
Bilden/bilderna skickar ni in till mig via antingen
Mail: cornelia-johansson@hotmail.com
eller
Facebook: https://www.facebook.com/cornelia.johansson.3


• Max 3 bidrag per person
 
• Jag väljer inte hundar efter hur söta/fina de är, jag kommer lotta ut 1!
 
• Jag är inte någon mästare så förvänta er inte för mycket

• Bilden måste ha i alla fall okej kvalité. Behöver inte vara systemkamera bild men jag vill kunna se detaljer
 
• Det tar mycket tid att måla 1 hund 
 
• 1 bild kostar mig sjukt mycket att måla då dukar och färg är svin dyrt därför gör jag endast 1 för tillfället
 
• Måste inte vara ett porträtt kan vara från till exempel agility träning ;)
 
• Lite grej jag kan tillägga. Jag målar med Akrylfärg och duken bestämmer jag när jag vet vinnaren för att se vad som passar ;)
 
• Jag vill senast ha in ditt/dina bidrag fredag den 6/6 klockan 10:00
 

Sommar!

Ja nu är det verkligen sommar och det betyder ju självklart en hel del mysiga promenader.
Idag fick kameran följa med ut vilket resulterade i en del bilder. 


♥ Vila i frid ♥

Nästan 2 år och helt klart för ung för att gå bort men nu sover hon på en bädd av hö brevid en liten morot.
Du kommer vara för evigt älskad och saknad min lilla trick kanin, energi kaka, älskade flicka.
Fina, älskade Nicki 
♥ 2012 okänt datum men slutet på sommaren - 2014.06.01 ♥

RSS 2.0