Dag 3 - Andra husdjur

Säger inte att jag helt glömde bort listan men... det gjorde jag.
Känner att jag inte orkar skriva om de tidigare dagarna men det finns en egen kategori för just listan så ni får gå in där och läsa om ni nu absolut vill läsa de ;)
 
Ninja är min egna kanin. Han kom till oss för ett år sedan och är lite utav ett "rescue-case". 
Eftersom han var väldigt ovan med människor när vi fick honom så har vi kämpat hårt och han tycker fortfarande att det är lite läskigt när man rör honom men när han väl vill så han är egentligen en riktig liten kel- och mammagris. Har man tur kan man även få en liten kaninpuss ;)
Jag är den person som han litar som mest på och jag är en av de få som får bära honom en stund. När han får komma ut och springa lös på övervåningen så följer han efter mig och sitter gärna i både soffa, sängen och knät.
Ninja kan ett par trix och vi håller på med några fler just nu, har dock fokuserat mer på inkallning (Som han kan sjukt bra) och att bli hanterad. Ninja är även rumsren och springer in i buren när han ska kissa :D
 
Min egna lilla prins ^.^
Nicci tillhör egentligen min bror men eftersom det är jag som tar hand om dem så är det typ min kanin.
Nicci är riktigt smart och lättlärd, hon kan fler tal trix och jag ska filma dem någon dag när det är ljust och jag har tid. Nicci är troligtvis syster med Ninja men somsagt påda var "rescue cases" då de levde på en hemsk plats innan. Niccis tillits problem är värre än Ninjas och jag är nöjd med att hon klarar av att man kan bära upp henne en kort stund och att hon inte springer iväg när man kommer. Det går frammåt men hon har sina dagar då hon bara sticker och gömmer sig men på de bra dagarna kommer även hon när man ropar ^.~
Niccis rumsrenhet är på G men det händer ibland att hon kissar utanför buren :P
 
Tindra är mina föräldrars fågel. Hon är en svarthuvad vitbukspapegoja (caique) på 12 år. 
Hon är en riktig clown och väljer ut precis vem hon gillar. Hur hon väljer och varför hon absolut hatar vissa personer har jag ingen aning om. Jag och Tindra är nog inte bästa vänner precis, hon hatar mig inte men jag tycket hon var läskig när jag var liten vilket ledde till att jag blev osäker runt henne då hon har bitit mig ett par gånger, just nu är vi inte alls vänner. Ibland får jag klia och bära henne men ibland skriker hon när jag kommer nära.
Djur som lämnat livet på jorden♥
Har även haft en kanin när jag var liten som hette Edgar, inte jag som bestämde namnet. Fick honom av min mammas kompisar som skulle skilja sig. Edgar var snäll av det jag minns, Han brukade springa lös på vår tomt men vi hade honom inte så länge då han var typ 8-9 år när vi fick honom.
Har tyvärr ingen bild på honom på min nya dator
Skilla var vår förra storpudel. Hon var två år när jag föddes och helt ärligt min bästa kompis. Hon var verkigen ung i sinnet hela livet. Jag brukade ofta gå ut med henne när jag var liten och jag tyckte det var såå roligt. Dörmde om agilitybanorna men jag var för liten. Skilla var två år när jag föddes och dog när jag var 11. Minns fortfarande den hemska dagen och den bilresan hem från skolan när jag fick reda på att hon gått bort kommer nog sitta i minnet för alltid. 
     
Bosse var vår förra dobermann men vi var inte lika nära som jag och Skilla, minns inte så mycket av honom så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, förlåt.
 
Dag 1 – Berätta om hundarna
Dag 2 – Varför har du hund?
Dag 3 – Andra husdjur
Dag 4 – Renras eller blandras?
Dag 5 – Hundsport/er du tränar
Dag 6 – Vad har hundar tävlat i?
Dag 7 – Viktiga egenskaper när du väljer hund
Dag 8 – Förebilder inom hund
Dag 9 – Hundens favoritleksak
Dag 10 – En ras du skulle vilja ha
Dag 11 – En ras du inte vill ha
Dag 12 – Det här älskar hundarna
Dag 13 – Det här tycker inte hundarna om
Dag 14 – Visa en rolig bild på  hundarna
Dag 15 – Favoritminne med hundarna
Dag 16 – Vem är jag?
Dag 17 - Mål för 2014

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback