Älskade hundar

Har ägnat fredagen och lördagen i Skarpnäck. På fredagen hade jag Brandy med mig. Mina bussar till Skarpnäck matchar inte riktigt, det gäller verkligen att de kommer fram och åker i tid men det gjorde de inte nu så fick ta bussen efter vilket gjorde att jag blev lite sen så när vi kom fram var alla redan där. Utöver vanliga gruppen så var även Sofia och Lovisa där med sina hundar. Superkul att de kom till Stockholm och ville träffa oss. Det var riktigt varmt ute så jag kände redan innan träningen att det inte alls skulle gå bra men så fel jag hade. Astrid hade hittat en bana som vi ställde upp. För det mesta hade han en riktigt bra fart, det är dessa jäkla tunnlar som han har svårt för. Han är ju högre i mankhöjden än vad tunnlarna är och han springer riktigt högt vilket gör det svårt för honom att hålla fart genom tunnlarna och speciellt de böjda. Provade att skicka honom på ett 8pinnars slalom som jag inte alls trodde han skulle ta men han tog det riktigt snyggt och klarade ett skick rakt på på cirka 4 meter och han klarade det med en riktigt fin fart och teknik. Blev så glad över hur fint slalom han hade trots att han var trött och ttrots att det var varmt. Någon enstaka gång fuskade han men det tänker jag inte hålla på att lägga en massa tankar på för ja det var några få gånger bara som han fuskade. Valde att utmana honom på slutet och avslutade träningen med lite lydnad. Då var han riktigt trött efter flera timmar på klubben med massa lek, agility och värmen. Han gick som en klocka trots att han var riktigt trött. Har tränat en del på det att han ska fortsätta jobba även om han är trött och det har verkligen vista resultat. Har gjort en video men den tar så lång tid på sig att komma upp på Youtube så lägger ut den senare. Astrid har också filmat så delar den nu istället ;)
 
Igår hade jag Fasa med mig och hon skötte sig riktigt bra. Körde lite baklängeskedjning och hon svarade riktigt bra på det. Hon sög riktigt fint på hinderna och jag kunde skicka henne en bra bit. 
Blev även en del träning på att bara ligga på sidan om och ta det lugnt vilket hon skötte super. Hon låg och vilade precis brevid planen trots att det var hundar som körde+skällde, pipleksaker, bollar som flög, hundar som gick förbi, barn som gick förbi, fotbollar som flög in i galler, in på planen m.m. Skarpnäcks plan ligger ju inte mitt ute i skogen som i princip alla andra hundklubbar vilket gör att det är en hel del störningar runt om. Det är ett populärt ställe för folk att gå genom och vi har en fotbollsplan precis bredvid. Hon är verkligen så otroligt cool. Hon störs inte av något, det är alltid 110% fokus vad som än händer runt om. Blev inte så mycket träning då hon tyvärr lyckades springa rätt in i ett hinder och gjorde illa tassen. Inget farligt men det kändes dumt att köra vidare. Hon har fortfarande lite ont så nu kommer hon få vila några dagar. 
 
Är så stolt över min hundar, dessa två dagar har båda två kämpat på så bra och jag kommer leva på dessa träningar länge ♥

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback