Fina fina Fasa

Åkte buss till Skarpnäck idag med Fasa. Hon sov hela vägen dit så fylld med energi var hon när vi kom fram. Då planen skulle vara upptagen eftersom de skulle ha kurs var tanken först bara att hon skulle få leka lite på sidan av men jag plockade ändå fram lite agilityhinder. Var ändå där för tidig för det var cirka en timme kvar tills kursen skulle börja. Det tog mig dock cirka 40 minuter att plocka fram alla fyra hinder för jag ville ha de som stod längst in i containern så lagom till att vi började träna så kom alla kursdeltagare. Plockade fram fyra hopphinder som jag ställde upp utanför planen och tränade mer hindersug och självständighet. Provade även på slutet att slänga in lite bakombyten vilket gick superbra! Första gången hon fick prova på bakombyte och hon klarade det toppen. Hon kunde inte bry sig mindre om att det var agilitykurs precis bredvid, Maxad fokus när kursen började och även när det var hundar i rastgården precis bakom som lekte. Var inte där och tränade länge men man behöver ju inte träna länge heller, kändes riktigt bra från början till slut. Ska nog sätta mig imorgon och planera vidare på hur vi ska fortsätta i träningen. Tycker det är riktigt kul att planera träning ;) 
 
Kort film från träningen hittar ni HÄR
Belöningsplaceringen anpassar jag efter vad vi tränar på. Gjorde felet med Brandy att jag alltid kastade belöningen framåt så han suger för mycket fram vilket gör att han har svårare för att jobba nära mig och tar ut svängarna för mycket, han tänker liksom bara "framframfram". Idag så blev det mycket fokus på att Fasa ska jobba bort från mig och klara av att arbeta självständigt så belöningen idag blev mest kastande dock så håller jag den i handen på filmen men jag kan inte kasta med vänster, det funkar helt enkelt inte så no hate. Jag jobbar faktiskt på det ;)
Tycker dock att belöningsplaceringen blav rätt så bra där, vill inte att hon ska ta ut svängarna allt för mycket. 
 
Brandys provsvar visade även negativt för att det skulle vara någon tumör och veterinären tror att det kan ha vart något virus som han lyckats få. Hur vi går vidare nu vet jag inte riktigt. Det är inte jag som pratat med dem men jag tror att han ska in på fler tester snart och så ska de kolla hur det ligger till med mjälten, ifall den börjat återgå till normal storlek. 

Kommentera?
Postat av: Ingalill Collin

Hej Cornelia. Jag var lite nyfiken hur det gått med Brandy ,men nu fick jag ju se . Hoppas han kryar på sig Krya på er

2015-04-24 @ 15:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback