Hur har det gått med Brandy då?

Två nätter har han legat inne nu och jag saknar mitt fina fluff. Fasa saknar också Brandy, hon har ingen att terrorisera hemma längre så nu har hon börjat hitta på egna saker att göra dock har hon blivit helt bra i tassen så nu kan vi börja träna igen.
 
Hur som helst så blodprovet de tog på Brandy i måndags visade negativt för anaplasma vilket kom som en chock. Han visade ju exakt samma symptom den här gången som förra gången men något fel var det ju och att inte riktigt veta känns hemskt. Igår rakade de tydligen honom (haha jag vill så gärna se hur han ser ut utan päls 😂) för att köra ett ultraljud. Ultraljudet visade att hans mjälte var onormalt stor, riktigt stor... De tror att han fått en tumör i mjälten så idag ska han sövas och så ska de gå in och ta prover. Känner mig jätteorolig men ska man se något ljus i det hela så ska mjälten vara det bästa stället för dem att få en tumör för den kan de operera bort och hundar kan leva utan den. Sen fick jag även reda på att vissa hundar får mer energi när man tar bort mjälten vilket alltid är önskvärt till Brandy 😉
 
Men ja så ligger det till just nu, vi vet inte exakt vad som är fel och han kommer nog stanna där några dagar till men det är bättre att han är där och får vård än hemma iallafall. 

Kommentera?
Postat av: Vendela Sandell

Vi håller alla tummar och tassar här hemma för Brandy ❤️

2015-04-24 @ 09:48:13
URL: http://www.lakritsnos.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback