taggade till 1000

Åkte iväg med Astrid i onsdags för att träna lite hund, fokuset låg på freestyle och lydnad. Fasa fick sitta och titta på i princip hela träningen. Ibland fick hon vara med och köra lite trick men det var inte alls mycket. I början var hon inte alls på humör för att sitta uppbunden men hon lugnade sig hyfsat fort så då kunde jag lägga full fokus på pudel igen.
 
Startade träningen med lite lydnad, dels för att få in honom i tränings "mode" men även för att träna starter och attityd. Vill att han ska höja aktiviteten när jag säger fot, egentligen gör han redan det men vill ha upp honom lite mer.
 
Lyckades få in ganska mycket på denna träning trots att vi inte var ute allt för länge. Tränade på enskillda moment från vårt freestyleprogram, länkade en del och körde även igenom hela programmet. Kändes superbra verkligen. Backandet var helt otroligt snyggt hela träningen, långt, jämt, fint tryck och härlig attityd. Precis så som jag vill ha det med andra ord. En del missar i programmet men attityden var på topp från start till slut och det är det viktigaste för mig. Nu denna vecka blir det nog bara lite länkar och starter, om fem dagar drar vi oss mot Göteborg för årets ungdoms SM! Ses vi där? ;)
 
 

Kommentera?
Postat av: Vendela Sandell

Ja! Jag och Vilda, ställer upp i rallyn! Får se hur det går, verkar som hon är inne mitt i någon unghundsperiod som den 18-månader gamla vovven hon är ;)

2015-08-02 @ 18:36:54
URL: http://www.lakritsnos.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback