Hundmässan 2015

Årets hundmässa är över och till skillnad från vanligtvis blev jag inte sådär superinspirerad. Kanske är för att jag var taggad på hund sen innan och kanske är det för att jag hade skyhöga förväntningar om mässan i år eftersom jag gått och laddat inför det hela året. Försökte fota en del men för er som var där så vet ni kanske att ljuset inte är det bästa så kan ju säga att kameran led under denna helg, att objektivet är trasigt gjorde det inte bättre precis.
 
Något jag tycker är väldigt kul är att det var många från Skarpnäck hundungdom som tävlade. Vi hade folk som tävlade i agilityn, en tjej på SM i HtM, 4 ekipage i AFC finalen och det var säkert fler från Skarpnäck som tävlade på mässan som jag missat
 

saknar bloggen lite

Funderar på att dra igång bloggen lite lätt, försöka med kanske två inlägg i veckan eller så. Det har hänt en del saker under tiden bloggen har fått ligga nere så detta inlägg kommer väl vara en lite snabb tillbakablick på vad vi gjort under denna tid.
 
  • Fasa har debuterat i freestyle klass 1! 4e plats av cirka 30 hundar och uppflytt. Supernöjd med henne, hon skötte sig otroligt bra i den svåra miljön. Lite missar av mig. Borde tagit ut henne senare, framfört programmet spegelvänt så att jag inte skulle skickat henne mot en vit cirkel som var på mattan, hålla ihop henne mer när vi gick in på planen och inte låta henne strosa iväg så som jag lät henne göra. 


  • Agilityn har fått ligga lite på hyllan då vädre här är så otroligt dåligt

  • Brandys träning är också lite på hyllan, det känns inte alls bra längre och så fort vi väl tar oss ut o tränar så går det verkligen inte alls vilket gör att min motivation faktiskt bara fortsätter att sjunka. 
  • Finaste underbara Lexie har tyvärr fått flytta och tårarna faller 


  • Ylva och Lovisa kom hit under höstlovet! ^^

RSS 2.0