agility abstinensen botas

Nu börjar folk äntligen komma hem från sin semester. Snart är hela limitless tillbaka så då kommer jag äntligen ha folk att träna hund med igen och få träffa dem. Det var typ två veckor sen vi sågs sist och det är faktiskt en ovanligt lång tid för oss att vara ifrån varandra, haha. 
 
Ikväll ska jag och pudel iväg för att träna lite. Får se vad det blir, troligtvis lite blandat freestyle och agility. Har inte tränat agility på jättelänge så har lite agility abstinens ;) 

Imorgon drar jag och Fasa iväg på vårt första tillfälle för Annica Aller. Supertaggad och rätt så nervös faktiskt. Ska bli skönt att få hjälp för just nu känner jag mig rätt vilsen i agility med Fasa. Om jag har förstått upplägget för våra träningar för Aller rätt så ser det i dagsläget ut som att vi ska köra en gång i veckan i tre veckor och sen efter det kommer vi köra en gång i månaden. Alltså herre jäklar vad jag älskar min pappa som ger mig detta. 
 
 

Kommentera?
Postat av: Julia

åhh vad roligt med alla Annica Aller privatlektionerna! Ni kommer ju bli fett bra efter de ;) inte avis alls... Finns inga att gå för hära som är så bra mera än de vi tar in

2015-07-19 @ 19:54:32
URL: http://monstertassar.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback