dagens träning

Pudeln skötte sig något otroligt bra på träningen idag. Provade att köra i princip hela programmet för första gången. En liten miss men för övrigt satte han det nästan helt perfekt vilket känns så jäkla skönt. nu ska vi bara fortsätta på att träna mer inför tävling, starter, startrutin, uthållighet, attityd och annat smått o gott som kan vara bra att träna på inför tävling.
 
Blev en del agility också, körde inte så jättemycket med Brandy men jäklar vad fint han gick. Han brukar ha lite svårt för slalom på andra slalom än det vi har hemma, han tappar farten på andra slalom men idag hade han en superteknik trots att det var ett nytt slalom som han inte kört på innan så det var kul. För övrigt så var farten och svängarna helt otroliga för att vara Brandy så det kändes super verkligen!
 
Fick även prova att köra en kompis hund, en border collie hane. Rätt stor skillnad att köra med en BC mot pudel, snabb som bara den så får lära mig att plocka ut betongklumparna från mina skor och springa på ordentligt. Kommer ju även behövas till Fasa sen när hon börjar få upp farten mer. Måste säga att kännslan av att köra en snabb hund som har ett riktigt hindersug är helt otrolig, så jäkla kul verkligen.
 
Gammal bild på BCn  ;)
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback