De där dagarna

I Lördags fick båda hundarna hänga med till klubben. Där träffade vi upp hela limitless och Amanda. Superkul att träffa någon ny måste jag säga och superkul att äntligen få till en träning med hela laget. Fasa var rätt dryg när vi kom dit men efter det skötte hon sig helt fantastiskt. Hon kunde ligga precis bredvid planen när andra hundar körde samtidigt som jag fick träna freestyle med Brandy. Så jag är riktigt stolt över henne, det här med att ligga på en filt har funkat super verkligen. Agilityn strulade lite men vi fick till det några gånger tillslut. 
 
Pratade lite med laget+Amanda om Brandys backande och ja laget har ju tidigare sett Brandys backa och de höll med om att han tappat tryck i det. Astrid berättade att hon fått samma problem med Iris så vi klurade lite extra på det. Vi kom väl i stort sett fram till att vi ska backa i inlärningen av backandet och gå tillbaka till grunderna. Så de senaste dagarna har vi fokuserat på att gå tillbaka till grunderna och verkligen kört med attityden på topp. Tyvärr har resultatet blivit kaos. Attityden och trycket är på topp men nu har han börjat stanna igen och backar inte alls lika långt. Att han ska ha så svårt för att backa, kommer slita av mig det lilla hår jag har på huvudet över backandet. 
 
Tanken var först att bara Astrid skulle hänga med hem till mig men så lyckades Katinka och Tyra lösa det så att även de kunde hänga med och då började vårat lilla äventyr för kvällen. Att lämna av fyra hundar på fyra olika ställen. Kort sagt kan jag säga att vi började plocka undan agilityhinderna vid fem tiden och var hemma hos mig när klockan var kvart över nio på kvällen. Blöta men glada. Lite drama fick vi oss också då Astrid lyckades glömma sin påse med kameran i på bussen. Som tur var lyckades vi hitta bussen typ en timme senare då den vänder i farsta och åker tillbaka mot Skarpnäck igen. Att kameran var kvar är ett under måste jag säga ;)
 
Hade en supertrevlig dag, kväll, natt och morgon med världens bästa gäng. Mycket sömn blev det inte men jaja smådetaljer. En utav de bästa dagarna på länge måste jag säga ♥
 
 
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback