Från ena stället till det andra

Landade på Gotland i lördags, åkte bara någon timme efter att jag hade tagit mig hem från marma så inte ens en natt hemma fick jag. Vi har hyrt världens mysigaste stuga och hundarna trivs som fiskar i vattnet.
 
Gårdagen bjöd på sol så vi startade dagen med att åka iväg och bada, kallt som bara den var det i vattnet men ja man får väl passa på när det är bra väder. Senare på kvällen tog vi tillfället i akt att åka lite vilse, tanken var att vi skulle kolla på en western schow eller vad det nu heter. Vi åkte rätt så fel på vägen dit men tillslut hittade vi rätt och tro det eller ej men vi kom fram i tid.
 
Hundarna skötte sig rätt så bra faktiskt. Fasa hade inga problem över huvud taget med att det var mycket folk, mycket hundar och många hästar. Kvällens höjdpunkt var dock att träffa en kompis (och hennes hund) där som jag pratat med via instagram och kik innan. Det är nog den bra delen av sociala medier, man kan skaffa sig vänner över hela världen. Man ska vara försiktig med det men det tycker jag faktiskt att jag är. Supertrevlig var hon och jag hoppas verkligen vi kan ses igen innan vi åker hem. Om ni inte redan följer henne på instagram tycker jag absolut att ni ska kolla in henne för hon tar helt otroligt fina bilder, Swedish.dogstory heter hon på instagram :)
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback