hemma igen

Nu när jag har internet igen kommer bloggen förhoppningsvis även uppdateras mycket mer. Är svårt att göra det när man är borta. Har hunnit med några fler träningspass med Brandy och de har gått super! Fina övergångar, backandet har vart på topp till 100% så det känns toppen. Funderar på om jag ska utmana honom lite och fresta honom till att göra fel så att jag kan belöna när han ändå väljer bort det och gör rätt men tror inte jag vågar peta mer i backandet nu när det bara är 20 dagar kvar tills vi ska tävla. Mina nerver börjar lugna sig lite nu när det äntligen ser ut som att vi kanske har en chans att klara oss på U-SM utan att behöva upprepa förra årets fiasko.
 
Veckan på Gotland har vart super och jag har en hel del fina bilder att visa men tiden har inte funnits där för att ladda över dem till datorn. Min dator är full (heh nej nej det är inte bara massa hundbilder, host) så det tar ett tag att rensa den så att jag kan ladda upp nya men jag ska verkligen försöka lägga upp några bilder här. Känner att jag ofta säger att "bilder kommer" men så gör de aldrig det men nu ska jag faktiskt göra det, förhoppningsvis... x)
 
Utöver att jag haft det supermysig där och kollat på massa stenar på olika platser över hela Gotland så har jag även träffat Ylva två gånger, skrev om ena gången i ett tidigare blogginlägg, vi är vänner via instagram och vi sågs en gång i början av veckan på en western uppvisning eller vad man ska kalla det och så sågs vi igen igår. Då hade vi lite mera tid att faktiskt umgås. Vi gick mest runt i Visby och åt glass samt fotade en hel del. Hon hade med sig sin hund och han är värsta modell hunden så ja det blev en hel del bilder på honom ;)
Hade en supertrevlig dag och jag hoppas verkligen att det inte tar allt för lång tid tills vi ses igen.
 
Snäll som hon är tog hon sig tiden att rita mina hundar och bilden jag laddar upp här gör den verkligen inte rättvisa men efter allt strul orkar jag faktiskt inte fixa till det för nu har jag försökt i typ en och en halv timme att få upp den här.

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback