Hundträning i mängder

Träffade Astrid idag på klubben för att träna lite. Egentligen tänkt jag ha med mig Brandy men så blev det lite strul vilket resulterade i att jag tog med mig Fasa istället. Vi byggde vidare lite på övningarna från igår och det gick verkligen mycket bättre idag när mitt lilla huvud lyckats smälta allt från gårdagen.
 
Fasa skötte sig super idag, både inne på planen och utanför. När jag är och tränar själv med henne går hon och lägger sig så fort vi tar en paus men det är lite svårare att göra det när det är andra hundar som får köra agility eller ja rättare sagt hundar som skäller när de kör agility. Tysta hundar bryr hon sig inte så mycket om. Nu var det ju inte så mycket folk där, det var bara jag och Astrid samt alla som gick förbi men det är framsteg för Fasa. Hon har haft det jobbigast när det är Iris inne på planen så jag är verkligen superstolt över henne. Hon låg ner helt knäpp tyst och slappnade av.
 
Resten av veckan kommer också spenderas med hundträning. Imorgon ska jag träffa Astrid och Tyra på klubben då kommer Brandy få följa med, på fredag ska jag träna med Tyra, Astrid, Rebecka och någon kompis till Rebecka sen på lördag ska jag träffa Tyra, Astrid, Amanda och sen möjligtvis Katinka om hon kan komma.
 
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback