nu är det nära

PM till U-SM kom för någon dag sen och nu är det mindre än en månad kvar tills det smäller. Är vi redo? Svar: Nej. 

Vi hårdtränar. Övergångarna är största problemet, lyckas liksom inte få in något bra flyt. Funderar på att fixa en koreografi till mig själv så att jag kan ha ”dolda” handhjälper för att på så sätt hjälpa honom att hitta flytet. Sen så ser det faktiskt finare ut när föraren lever sig in i programmet och inte bara står som en pinne vilket jag gör. 

Vi behöver detalj träna nästan allt just nu. Backandet funkar för det mesta men det är inte 100% än vilket gör mig lite orolig för där syns det verkligen ifall det inte fungerar. Resten av momenten känns rätt så bra, hinner inte fixa till dem nu så de får helt enkelt bara vara. Så i stort sett är det backandet och övergångarna som vi måste fixa till, sen är jag nästan nöjd. Jag får helt enkelt vara nöjd med om vi kan få till det för mer än så kommer vi inte hinna. 

Ett annat problem är att jag inte är helt säker på hur jag vill att programmet ska sluta än. Funderar på att bara improvisera det men ja det känns inte heller bra. Jag vill gärna ha koll på allt när jag ska tävla, jag vill inte bara ha något halvklart. 

För att få till övergångarna ska vi köra baklänges kedjing har jag tänkt och jag hoppas verkligen att vi kan lyckas få till allt detta på cirka 3 veckor. Utöver det så kör vi en hel del starter och attityd träning just nu och det ger verkligen resultat vilket är kul. Det är nog den ända delen av träningen som det faktiskt känns som att vi går fram i, resten går framåt men det går långsamt. Aja myrsteg är bättre än inga steg.


Det får gå som det går på U-SM, jag älskar min pudel och det är det viktigaste.


Kommentera?
Postat av: Elin & Olle

Lycka till på U-sm :D

åh vilken vacker bild på er <3

2015-07-18 @ 21:33:49
URL: http://teamtollare.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback