Glad, lycklig, taggad

Har kört två korta shaping pass idag med Brandy och det fick mig verkligen på bättre humör från gårdagens ångest. Började lära in ett nytt trick igår kväll, woops. Dum idé kanske att lägga in något helt nytt i programmet men kände att jag ville prova i alla fall och se hur det går. Han förstod konceptet helt otroligt fort verkligen. Tricket jag börjat lära in är att krypa bakåt ifrån mig, ett trick som jag faktiskt innan trott skulle vara en omöjlighet med Brandy. Nu ska vi bara lägga in ett kommando, jobba på tekniken, säkerheten och längden sen kommer det bli super tror jag. Brandy tyckte det var hur kul som helst i alla fall. Lyckades inte få in klippet här men om ni vill se kan ni klicka HÄR eller bara gå in på Team.Limitless på instagram. 
 
Utökade min egna hinderpark idag med en tunnel, dock en rusta tunnel.. Gillar dem inte egentlligen, de bara går sönder och flyger iväg när man använder dem trots att man försöker få dem att vara stilla. Fasa kommer med världens fart in i tunnlarna så kan inte ha dem böjda när jag kör med henne för de håller inte för det. "Riktiga" tunnlar är lite för dyra för mig tyvärr så dessa får duga och jag får väl ha dem raka helt enkelt. Fasa är ju en nybörjare på agility så för henne duger det för tillfället.
 
Utöver det måste jag säga att jag har världens bästa pappa. Har nämnt några gånger till honom att jag gärna skulle vilja gå kurs för en viss (extrem duktig) agility förare och idag pratade han med henne utan att jag ens hade någon aning om det. Så i slutet av augusti drar jag och Fasa iväg på privat kurs för Annica Aller! 

Foto: Astrid
 

Kommentera?
Postat av: Amanda

Åh va roligt att du ska gå för Annica Aller. Mamma har gått för henne typ 5 tusen gånger och hon är riktigt bra på att se vad man gör rätt/fel och vad man ska träna på för att få till allt osv 😄

2015-07-02 @ 21:42:00
URL: http://nouw.com/skithundar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback