sommaren 2015

Idag fick jag äntligen sommarlov och hjälp så jag har längtat. Detta år har nog vart det jobbigaste skolåret på länge faktiskt, har nog aldrig någonsin innan känt mig så skoltrött. Så nu ska jag verkligen ta till vara på lovet.

Har en del planer men främst av allt vill jag i princip bo ute på brukshundsklubben. 
I början av Juli åker jag och Brandy till Marma, kommer bli superkul att ha honom med mig och jag tror verkligen han kommer älska att få hänga med. Bortsett från det ska jag även åka en vecka till Gotland och det var ett bra tag sedan jag var där sist, typ tio år sen. Varje gång vi har vart där har det alltid regnat så hoppas verkligen på att det bli bra väder denna gång. 
 
I Söndags så skickade jag iväg en anmälan till Ungdoms SM 2015!
Har haft riktigt svårt att bestämma mig för vad vi ska köra men beslutade mig efter många om och men att ändå köra freestyle. Ska troligtvis "debutera" klass två programmet på lördag då Skarpnäck hundungdom ska ha klubbmästerskap. Skrev ett nytt program förra veckan och det är inte färdigt än men början har jag klar så tänkte bara se det som träning för att se vad som funkar och vad som inte funkar på tävling. Egentligen är jag väl mest taggad på att åka dit och få uppleva den härliga kännslan igen för ungdoms SM förra året var något helt speciellt. Att ägna en hel helg bland flera hundra ungdomar med samma intresse och se Sveriges ungdoms elit är helt obeskrivligt. 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback