Snabb uppdatering

Ja det var ett tag sen nu och som vanligt ber jag om ursäkt för det. Känner att jag börjar tappa mitt bloggande lite men har inte så mycket att skriva. Vi tränar inte så mycket just nu. Har haft rätt ont om tid på senaste. Nu när terminen börjar gå mot sitt slut och det är nationella prov, inlämningar, hålla kurs, gå kurs, hinna med alla övriga vardags saker och ja sen kanske försöka klämma in lite träning när tiden räcker till. Hundarna lider inte av det som tur är, ingen av dem klättrar på väggarna precis. 
 
Fasa har fått leka lite agility hemma och hjälp vad hon tycker det är kul. Jag har inte mina hinder vid vårt hus, jag har dem på en övergiven ridvolt en liten bit ifrån men vi går i princip alltid förbi där när vi är ute och går. Om Fasa är lös och vi närmar oss volten så kutar hon dit och om hon är kopplad har hon rätt så svårt för att gå förbi utan att försöka dra dit. Måste säga att jag älskar verkligen att hon älskar det. 
 
Idag var det agilitytävling men eftersom vi ska tävla lydnad imorgon fick Brandy vila, dock åkte jag dit för att fota och heja på Astrid (samt alla andra vänner vi träffade där). Regnade gjorde det som bara den men jag fixade en lösing på det problemet för kameran får ju inte bli blöt. Är dock glad över att jag inte körde för banorna var supersvåra och vi skulle aldrig klarat oss genom dem plus det spöregnade så om jag väl hade valt att köra skulle jag väl säkert ha ramlat. 

En bild som Astrid tydligen tog på mig idag, såhär såg det ut när jag fotade dagens tävling iallafall ;)
 
Anmälde även mig och Brandy till en tävling den 24e maj, officiell hoppklass och jag är supertaggad faktiskt. Att tävla blir ju bara roligare och roligare måste jag säga och mina nerver börjar nog bli bättre tror jag. Nu ser jag fram mot tävlingarna istället för att ha ångest över att jag anmält mig. Vill väldigt gärna hinna träna under veckan men har så otroligt mycket i skolan just nu så ja det kommer nog inte bli någon träning innan tävlingen. 
 
På lördag ska jag även springa 5 km och ja det kommer väl gå åt skogen. Senaste gången jag sprang var på marma förra året. Mina vänner har tydligen anmält mig till color run så ja jag får väl bita ihop bara och hoppas att jag inte dör eller något sånt. 
 
Bilder kommer senare, tyvärr har jag inte lyckats fixa alla än. 

Kommentera?
Postat av: Astrid och Pir, located in Södra halvan av Pirklotet

How daring of you att ladda upp en trasig mobilkamera bild xD De ska ha delade planer nästa vecka D':

2015-05-20 @ 11:00:01
URL: http://triopudel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback