kanske blir det bäst så

Bloggen har ju som ni troligtvis märkt inte uppdaterats de tre senaste veckorna. Jag älskar att blogga men jag känner att det lagt för stor press på mig på senare tid. Att hela tiden öppet dela med mig om allt så att vem som helst kan läsa är både helt fantastiskt men även lite smått skrämmande. Just nu orkar jag inte pressen över att vara "perfekt" och jag orkar inte den där ångesten jag får efter vissa träningar när jag känner att "nu ska jag dela med mig av att det gick skit öppet till hela världen". Jag vet att man inte behöver dela med sig av allt men jag vill vara ärlig, jag vill inte skapa en falsk bild om mig och min hund där alla tror att vi är superbra för då blir det bara högre krav sen att allt "måste" gå bra för vad kommer folk annars tro. Jag vill visa våra styrkor och svagheter, våra mot och med gångar, vår resa men för tillfället orkar jag inte det. Jag har fullt upp med att återfå glädjen tillsammans med Brandy och just nu vill jag bara ge oss tid att utvecklas i vår egen fart. 
 
Bloggen har verkligen lärt mig otroligt mycket, att sitta och utvärdera träningarna har verkligen hjälpt mig att skingra tankarna. Varför gick det bra, varför gick det dåligt, vad hände när jag gjorde något annorlunda och så vidare. Tankarna under träningen blir ofta rätt trassliga och känslorna kan bli inblandade vilket gör att jag inte lyckas se klart så bloggen har verkligen hjälpt mig att reda ut sånt. För då har jag senare behövt se tillbaka på träningarna när allt lagt sig. Det är ofta lätt att kolla på en film i efterhand och se vad man gör fel än under tiden man gör fel. Bloggen har fungerat lite så för mig. När känslorna lagt sig och när jag inte står mitt i smeten har jag haft möjlighet till att sortera och få en överblick. Vilket gjort att jag har fått ut mer av träningen. Nu behöver jag inte lika ofta bloggen för utvärderingarna. Jag har börjat få koll på saker känner jag. 
 
Eftersom jag inte har så mycket tid eller lust till att blogga just nu så tänker jag nog ta en paus, hur länge vet jag inte men kan bli allt från en vecka till ett halvår. Det får ta sin tid helt enkelt och när jag känner att jag vill komma tillbaka är jag förhoppningsvis redo för att uppdatera mer än vad jag gör just nu
 Foto: Astrid HI

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback