Helgen

I fredags mötte jag upp Ylva vid båten och tillsammans tog vi sedan tåget till handen där vi träffade Astrid. Utöver det fina vädret maxade vi sommarkänslan med att köpa glass. Pressbyrån har ju halva priset och då måste man ju passa på ;) 

Vi drog sen hem till mig, tog ut hundarna och efter det kom även Thomas. Hela fredagskvällen spenderade vi med att spela brädspel. Vi körde ett superkul spel som jag verkligen kan rekommendera, resistance of avalon heter det.
Skrattade nog oavbrutet hela kvällen!

Lördagen startade tidigt med freestyle tävling. Egentligen skulle vi inte behövt vara där för ens runt 10 men vi ville se hela klass 1 så vi var där tidigt på morgonen. Superskönt att bo precis vid tävlingsplatsen för då kunde jag lämna Brandy hemma fram tills det var vår tur att starta. Vår start var väl inget att hänga i granen precis. Trodde faktiskt att det skulle gå bättre, han låste sig helt och hållet på planen och ville i princip inte göra något annat än snurra. Det var kanppt så att han förstod vad sitt eget namn var. Något som jag tycker är lite roligt var att av ena domaren fick vi 7,6 på innehåll och 7,8 på tolkning av musik men programet var helt och hållet improviserat på plats. Lyssnade inte ens igenom låten ordentligt innan, hahaha så tänker fasiken ge mig själv en klapp på axeln för det.

Lördagskvällen blev lite flummig, tanken var att vi skulle skriva program och sånt men istället blev det musik"quiz" och challenges. Ylva drog rätt tidigt på söndagen så vi han inte riktigt göra så mycket då. Efter att vi hade lämnat av henne vid båten så passade jag på att lägga ett spår till Brandy på vägen hem. Han gick rätt fint faktiskt. Spårade dock över alla föremål men vi får helt enkelt lägga ner mer fokus på det. Han tog alla vinklar rysligt fint, inget tvek eller snurrande alls så det är jag supernöjd med. Han var lite väl ivrig i början så där tappade han spåret på en gång men letade sig tillbaka otroligt fint och skärpte verkligen till sig efter det och då flöt det på. Så himla härligt att komma ut och spåra igen. Det är ju verkligen för häftigt!    
 
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback