Helt och hållet för att vi älskar det

Pratade med arrangörerna om att få byta ut Fasa mot Brandy eftersom hon inte kan tävla och tänkte att de kör ändå samma klass så bör ju fungera. De sa att det gick bra så Brandy och jag ska ut på tävlingsbanan igen. Han är då inte världens lättaste hund och inte alltid världens roligaste hund att träna med men det är jäkligt kul att få tävla med honom även om det är sällan det går riktigt bra. Tävlingen är på lördag och vi har varken låt eller program. Min plan är att bara välja ut någon låt jag gillar och sen gå in och improvisera just för att jag älskar det.  

Nu behöver jag inte oroa mig för att vi inte ska sätta programmet eftersom det inte existerar och jag behöver inte känna mig missnöjd i efterhand. Nu kan vi helt ärligt gå in och säga att vi kör bara för att ha kul! För även om jag tävlar just för att jag tycker det är kul och säger att målet med tävlandet är att bara ha kul så ligger alltid den där perfektionist/prestations grejen i bakhuvudet. Nu ska vi in och bara njuta av vår tid på planen. Vi ska helt enkelt göra det helt och hållet för att vi älskar det.

Fasas debut blir uppflyttade ett tag men det är nog bra, vi kommer troligtvis starta på en tävling i södertälje hade jag tänkt då de bara kommer ha klass 2 och 3 så troligtvis blir det inte lika jobbig miljö heller så få blir det kanske lite lättare plus vi kommer hinna träna innan dess. 
Bilden är tagen av världens bästa Ylva ^^
 
 
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback