Saknar dig Gotland

Kom hem från Gotland rätt sent igår och jag orkade inte riktigt sätta mig ner för att blogga. Har haft en super helg med Ylva och hennes hundar, saknade faktiskt min Maligator och Mr. Pudel mer än vad jag trodde att jag skulle göra så var kul att få träffa dem igen när jag kom hem. 
 
Under helgen så lyckades vi proppa in en hel del grejer men tänkte dra det lite lätt så att detta inlägg inte blir allt för långt.

Först när vi kom hem till Ylva så slängde jag in min packning och sen drog vi ut med hennes hund Enzo i princip på en gång. Båten var framme rätt sent så vi fick gå i mörkret. Jag klagar dock inte, tycker det kan vara mysigt att gå mitt i natten. Vi var ute i kanske mer än en timme, det var otroligt härligt att bara gå och prata.

Lördagen bjöd på agility, fick köra med Enzo och alltså vilken hund. Vi ställde upp en hoppklass 1 bana som jag vart sugen på att köra ett bra tag. Det var inte mycket handling men extremt mycket spring vilket är något jag känner att jag behöver öva på då jag har en tendens att fega och inte springa på ordentligt. Tycker att det gick helt okej ändå och det kändes rätt bra. Efter ett tag byggde vi om till en lite längre kombination och även den bjöd på mycket spring samt lite handling. Han är snabb som tusan hennes hund och jag är väl inte helt nöjd med min handling i den. Lyckades inte hinna tillräckligt långt för att ge honom en ärlig chans med svängarna. Ska bygga upp den någon dag och prova med Fasa när hon är hel för att se om jag kan lyckas hitta andra alternativ att handla. 
Här är de vi körde. Som sagt hoppklassen var inte speciellt svår med byten eller så men att lyckas hinna med en border collie när det är endast raksträckor och långa avstånd mellan hinderna gör det lite till en utmaning och perfekt fysträning för en själv ;)
 
Efter träningen drog vi till Visby för att gå en sväng, fota och bara allmänt se Visby. Ylva är väl van vid Visby men jag som bara har varit där ett fåtal gånger blir lika fascinerad varje gång av hur vackert det är. 
Vi avslutade kvällen med en challenge som vi hittade på nätet fast vi la till en egen twist på den. Det var otroligt kul men tyvärr så ville inte ritplattan fungera så vi fick köra med musplatta bara vilket kanske inte var det ultimata. Challengen var från början att den ena skulle säga något den andra skulle rita vilket kanske inte låter sådär superkul men det mesta blir så kul man gör det så med lite kanske annorlunda förslag blev det riktigt roligt. Det spårade lite i början så vi började dock med en "egen variant" som var att bara rita hundraser och så skulle den andra gissa vad det var. Vi fortsatte med att rita hundar från folk vi båda har kontakt med och så skulle den andre gissa vems hund det var. Tredje och sista vi gjorde var faktiskt utmaningen så som den skulle vara. 

Under söndagen gjorde vi inte så mycket, gick lite med hundarna och tränade på deras tomt samt kollade på film. Filmade och fotade en del med kameran men har inte tillgång till bilderna för tillfället så lägger upp dem senare. 
 

Kommentera?
Postat av: Emilia

Åh vad mysigt ni verkar ha haft det! :)

Svar: Ja verkligen supermysigt! ^^
Cornelia Johansson

2016-04-11 @ 18:22:43
URL: http://livetmedensheltie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback