Sovmorgon = träning

Min första lektion var inställd i tisdags vilket gjorde att jag inte började i skolan för ens 12.15. Valde då att dra till klubben med Fasa och träna lite lugnt inför klubbmästerskapet på söndag. Vi är anmälda till freestyle och sen måste det ju vara något fel på mig för jag har återigen lite spontant anmält mig och Brandy till tävling också, vi ska nu tydligen köra KM också men i lydnad då. Förut var jag värsta perfektionisten inför tävling och anmälde mig inte om jag inte kände mig helt säker men nu helt plötsligt så anmäler jag mig hej vilt. Brandy och jag har inte tränat lydnad seriöst och regelbundet sen typ i somras så ja ska väl bli spännande att se hur detta går. 

Fasa gick fint, hon ljudade lite och när vi kör igenom hela programmet tappar hon en del i slutet plus hon fuskar ibland i starten men lite mer stadga och lite mer träning under veckan så kan vi nog lite halvdant lyckas ta oss igenom KM utan att skämma ut oss totalt. 

Programmet är jag faktiskt riktigt nöjd med, det är nog ett av mina bättre program faktiskt om man får skryta lite så. Om vi sätter det så tror jag nog det kan bli snyggt, jag måste våga "släppa loss" lite mer på planen bara så att jag inte bara står som någon stel pinne där. När jag gick instruktörsutbildningen så sa hon som höll i den en så himla bra grej. Föraren ska vara ramen och hunden målningen. Fokus ska alltså inte ligga på honom/henne men han/hon ska hjälpa till att lyfta fram bilden. Egentligen så ska ju inte föraren bedömas men jag gillar program där föraren har inlevelse, man behöver inte vara någon superbra dansare utan bara leva sig in i det hela så ser det ofta tusen gånger bättre ut. 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback