Spårpudel och malleuppdatering

När jag ska ta mig till/ifrån jobbet så går jag och jag går alltid genom en liten skog. Igår efter jobbet när jag gick förbi den så blev jag så sjukt sugen på att spåra så tog beslutet att lägga ett kort och lätt spår till Brandy. Brandy spårade på fint men han fortsätterr att spåra över föremål och slarva i början så nu ska jag planera upp detta. Egentligen har han ingen inlärd markering men när vi började spåra så brukade han alltid stanna upp när det kom ett föremål och väntade in mig vilket jag har belönat upp men ändå så har han med tiden börjat ignorera föremålen allt mer och mer. Min tanke nu är att lära in en frysmarkering på föremålen. Han är inte så mycket för att bära saker och att han ska lägga sig är det inte ens någon mening med att hålla på med. Varför göra det jobbigt när man kan göra det lätt liksom? Så väljer faktiskt att inte hålla på att bråka med detta utan kör på det som passar honom bäst. 

När han väl fått in detta tänker jag mig att vi bara ska köra små sökrutor där fokuset blir mer på att hitta föremål än att spåra. När han väl lärt sig detta med att vi letar föremål och inte bara nu ska vi spåra så ska vi nog börja med lite hårdare spår. För att han ska lära sig att han behöver skärpa till sig och inte bara kan slänga sig ut i spåret för då tappar man det ;) 
 
Fasas klo börjar äntligen se bättre ut så jag hoppas verkligen att vi kan vara med på KM om några veckor, ska bli så kul att debutera med nya programmet. Nervöst men roligt.
 
 

Kommentera?
Postat av: Skrutt

Väldigt fin Malle! :)

Svar: Tackar tackar! Ja hon är rätt fin ibland den lilla mallen ^^
Cornelia Johansson

2016-04-25 @ 10:49:14
URL: http://passionsskrutt.blogg.se/?tmp=709798
Postat av: Vendela Sandell

Vad du är duktig som orkar med jobb och grejer ;)

Svar: Haha Tackar, inte alltid enkelt att hinna med allt men men jag dör ju inte av det så det rullar på I guess ;)
Cornelia Johansson

2016-04-26 @ 19:11:49
URL: http://nouw.com/lakritsnos

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback