Geni till malle

Vår RC resa fortsätter och Fasa har verkligen visat att jag gjorde ett bra val, hon älskar balansen och hon har lärt sig i raket fart! Var och tränade i södra stockholms hundhall med Tyra och Katinka för någon vecka sen och tänkte då passa på att träna på balansen. Visste dock inte hur man sänkte den så tänkte att oh well vi provar full höjd, på hela passet fick vi bara två missar och sen någon lite halvdålig träff så jag är verkligen supernöjd😍
 
Började även lära in vippen, var lite orolig om det kanske var en dålig idé att köra balansen och vippen under samma pass när båda ändå är relativt nya (eller okej vippen var det första passet med så den var helt ny) men Fasa hade lätt att skilja på dem så det gick bra.

 
För tillfället är jag helt sjukt taggad på freestylen så Fasa har fått lära sig en hel del nya trick den senaste tiden och jag har fått ihop ett klass två program som jag är rysligt nöjd med. Brandy har också fått lära sig ett nytt trick (lite skillnad på hur snabbt de lär sig😂) och jag har fått ihop ett program men träningarna slutar oftast i att vi tränar lydnad så blir nog att vi kommer hålla oss till lydnaden. Detta år vill jag verkligen storsatsa på freestylen, vi ska ta tag i träningen på riktigt och köra på lite allvarligare än tidigare. Skulle vara så häftigt att kvala till AFC och få uppflytt till trean! 
 
 

Allt eller inget

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om vad jag nu ska välja för kontaktfält till Fasa. Running eller 2av2på. (inlägget hittar ni HÄR). Egentligen har vi småbörjat på båda, hon har fått lära sig att stanna på target och det har hon blivit riktigt duktig på nu. Hon har även fått prova att springa lite på planka vilket har gått bra det med. Helt klart över förväntan.

Skrev ut på instagram för ett bra tag sen att jag hade lite beslutsångets kring vad vi ska välja och det hela slutade med att jag tror nog jag vågar mig på running (RC) trots allt. Nu kör vi fasiken allt eller inget. Det kanske ska få bli mitt nyårslöfte. Sluta köra så säkert och fegt. Jag pratade med en kompis för några veckor sen om det, att nu ska jag sluta mesa. Jag ska börja chansa, jag ska börja satsa. Jag vill börja tro mer på mig själv och jag vill börja våga. 

Min största oro har väl varit att tänk om jag inte klarar av att få till fina RC, tänk om allt bara blir helt kaos och eftersom jag då ägnat månader åt att hon ska springa över balansen utan att stanna så kommer det nog bli rätt svårt att få till ett stopp. Tänker proppa huvudet med fancy quotes om att ta chanser och leva mitt 2016 så gott det går efter dem.
 
Innan all snö kom, innan det blev så extremt mycket på jobbet och innan klantmallen bröt klon lyckades vi hinna med några få pass RC. Till en start gick allt super och hon hade i princip 99% träffar, har provat att höja några gånger och även det har hon klarat fint, Provade att lägga belöningen snett efter så att för henne blir snabbaste vägen att hoppa av innan men även det har funkat. Ett pass var helt kaos, det senaste passet.. Provade lite allt möjligt för att fixa det men njae kändes väl lite si sådär.. En del fina träffar fick hon och vi lyckades kämpa oss igenom motvindarna så mot slutet av passet var hon uppe i nästan 90% träffar minst. Så so far so good känner jag nu. HÄR kan ni hitta en kort video från senaste passet. Ska bli spännande detta, jag är enormt taggad! 

Favoriter 2015!

 

RSS 2.0