Allt eller inget

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om vad jag nu ska välja för kontaktfält till Fasa. Running eller 2av2på. (inlägget hittar ni HÄR). Egentligen har vi småbörjat på båda, hon har fått lära sig att stanna på target och det har hon blivit riktigt duktig på nu. Hon har även fått prova att springa lite på planka vilket har gått bra det med. Helt klart över förväntan.

Skrev ut på instagram för ett bra tag sen att jag hade lite beslutsångets kring vad vi ska välja och det hela slutade med att jag tror nog jag vågar mig på running (RC) trots allt. Nu kör vi fasiken allt eller inget. Det kanske ska få bli mitt nyårslöfte. Sluta köra så säkert och fegt. Jag pratade med en kompis för några veckor sen om det, att nu ska jag sluta mesa. Jag ska börja chansa, jag ska börja satsa. Jag vill börja tro mer på mig själv och jag vill börja våga. 

Min största oro har väl varit att tänk om jag inte klarar av att få till fina RC, tänk om allt bara blir helt kaos och eftersom jag då ägnat månader åt att hon ska springa över balansen utan att stanna så kommer det nog bli rätt svårt att få till ett stopp. Tänker proppa huvudet med fancy quotes om att ta chanser och leva mitt 2016 så gott det går efter dem.
 
Innan all snö kom, innan det blev så extremt mycket på jobbet och innan klantmallen bröt klon lyckades vi hinna med några få pass RC. Till en start gick allt super och hon hade i princip 99% träffar, har provat att höja några gånger och även det har hon klarat fint, Provade att lägga belöningen snett efter så att för henne blir snabbaste vägen att hoppa av innan men även det har funkat. Ett pass var helt kaos, det senaste passet.. Provade lite allt möjligt för att fixa det men njae kändes väl lite si sådär.. En del fina träffar fick hon och vi lyckades kämpa oss igenom motvindarna så mot slutet av passet var hon uppe i nästan 90% träffar minst. Så so far so good känner jag nu. HÄR kan ni hitta en kort video från senaste passet. Ska bli spännande detta, jag är enormt taggad! 

Kommentera?
Postat av: Wilma

Tror RC kommer passa henne jättebra!
Tycker själv det är mycket snyggare än 2av2på och om man får det att funka så tjänar man ju tid också :)

Hade tänkt prova det med Juni sen.

2016-01-12 @ 23:09:00
URL: http://nouw.com/wilmasellen
Postat av: Vendela Sandell

Meeeen, varför har du inte sagt att du har börjat blogga igen ;)

2016-01-16 @ 16:29:59
URL: http://nouw.com/lakritsnos

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback