Geni till malle

Vår RC resa fortsätter och Fasa har verkligen visat att jag gjorde ett bra val, hon älskar balansen och hon har lärt sig i raket fart! Var och tränade i södra stockholms hundhall med Tyra och Katinka för någon vecka sen och tänkte då passa på att träna på balansen. Visste dock inte hur man sänkte den så tänkte att oh well vi provar full höjd, på hela passet fick vi bara två missar och sen någon lite halvdålig träff så jag är verkligen supernöjd😍
 
Började även lära in vippen, var lite orolig om det kanske var en dålig idé att köra balansen och vippen under samma pass när båda ändå är relativt nya (eller okej vippen var det första passet med så den var helt ny) men Fasa hade lätt att skilja på dem så det gick bra.

 
För tillfället är jag helt sjukt taggad på freestylen så Fasa har fått lära sig en hel del nya trick den senaste tiden och jag har fått ihop ett klass två program som jag är rysligt nöjd med. Brandy har också fått lära sig ett nytt trick (lite skillnad på hur snabbt de lär sig😂) och jag har fått ihop ett program men träningarna slutar oftast i att vi tränar lydnad så blir nog att vi kommer hålla oss till lydnaden. Detta år vill jag verkligen storsatsa på freestylen, vi ska ta tag i träningen på riktigt och köra på lite allvarligare än tidigare. Skulle vara så häftigt att kvala till AFC och få uppflytt till trean! 
 
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback