Kontaktfälstångesten fortsätter

Ni som följt bloggen kanske har märkt att jag haft lite beslutsångest angående vilket kontaktfältsbeteende jag ska ha på Fasa. Först var jag inställd på running, sen 2på2av sen running igen och lyckades få till en fin och bra grund för running tycker jag ändå. Tyvärr blev det inte så mycket träning under vintern och sen var det väl typ en och en halv månad extra vila på grund av hennes klo. När vi sedan provade att köra balansen igen så hoppade hon kontaktfälten typ 98% av gångerna. Kändes så himla tråkigt för jag var så otroligt lycklig över att ha fått till en grund i alla fall. Provade igen en vecka senare men fortfarande inga träffar trots låg balans. Övervägde att köra på 2på2av men alltså gah vad gråhårig jag blir på allt detta. Bestämde mig sedan för running men nu löper hon och jag måste ju ha slagit huvudet i en sten eller något för lite sådär från ingenstans bestämde jag mig för att anmäla oss till agility på ungdoms SM om cirka två månader. Jag kommer aldrig få till running på två månader och förra veckan började hon löpa så där missar vi nu två veckors träning fram över. Kan man få till stabila running på en och en halv månad? Jag tvivlar på det. Kör nog säkert nu och tar 2på2av, det blir det denna säsong och behöver vi mer tid får vi väl helt enkelt byta. Känner att jag måste bestämma mig nu. Stackars Fasa som har en sådan förvirrad matte. 

Ska försöka ta mig modet att anmäla oss till en debut också, vi är långt ifrån klara men bara för att se hur långt vi har kvar. Har provat att ställa upp klass 1 banor de senaste träningarna och vi har faktiskt tagit oss runt så kanske klarar vi det. Vi har ju trots allt nästan hela sommaren på oss så någon officiell debut i år kanske vi kan få till. 

Eftersom jag har lite brist på bilder på datorn bjuder jag på denna som jag knäppte på en tävling för några veckor sedan

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback