Nu tar vi lov!

Äntligen är skolan slut för denna termin och trots att det har vart ruggigt jobbigt vissa stunder känns det fasiken jävligt bra nu. Mitt slit var värt det och det känns rätt najs att sitta med betygen nu i handen. Bara ett år kvar sen tar man ju studenten! Känns lite läskigt men är enormt taggad.
 
Under lärdagen så debuterade jag pch Fasa i freestyle klass två men på grund av allt i skolan och på jobbet har träningen fått lysa med sin frånvaro. Veckan innan tävlingen fick vi till en hel del nyttig träning men tydligen inte tillräckligt. Vi slutade upp på en andra placering och jag tycker ändå att framträdandet i sig gick helt okej bortsett från att hennes fokus samt attityd var glömd någonstans hemma. Även om just de två delarna är - enligt mig - något av det viktigaste så genomförde hon alla moment och vi lyckades tajma musiken rätt bra för det mesta.
 
Hon tappade rätt mycket på ett ställe så blev lite väl mycket handhjälper och knas just där plus något enstaka ljud från malinoisens sida men annars flöt det på. Jag klantade till det lite väl mycket för hon kan ibland behöva lite stöd från min sida när hon ska backa runt. Dels på grund av att det inte riktigt sitter än och dels för att hon tycker det är lite jobbigt. Brukar försöka stötta henne där när jag märker att hon behöver det men drog till med lite för myclet beröm så hon hoppade upp och bet mig i armen. Kanshunden. Det fick vi i alla fall avdrag för. Lite surt att vi var 0,4 poäng i en kategori ifrån uppflytt och om hon inte hade hoppat upp hade det nog troligtvis räckt. Men men vi är inte redo för klass tre än ändå så🙈
 

Bilden är tagen av bästa Ylva ☺️

Kommentera?
Postat av: livetmedensheltie.blogg.se

Visst är det såå skönt med lov!
ÅH vad roligt med tävling, längtar verkligen tills att jag och Lucky kan börja tävla i freestyle.

Svar: Det är helt otroligt kul verkligen! Tävlingsfärdiga blir ni nog på nolltid ^^
Cornelia Johansson

2016-06-15 @ 19:49:31
URL: http://livetmedensheltie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback