båda ur funktion

Fasa bröt klon rätt illa i söndags och Brandy.. jag har helt ärligt har jag inte riktigt någon aning om vad som är fel på honom, troligtvis är det en rätt grov sträckning. Så ja veckan jag har lov, veckan som vi skulle träna så myket under, just denna vecka är båda hundarna ur funktion. Korta lugna koppelpromenader är det som gäller nu. Jag och Fasa som behövde träna inför FS tvåan nu, hade ju vart duktig och planerat upp träningen ordentliget fram till tävlingen men det failade. Har försökt planera om och anpassat allt efter hennes tass vilket funkar helt okej men ja vi får väl se resultatet på tävlingen. 

Till något roligare, vi har hittat en ny träningskompis. Felicia heter hon och har en golden tik som Brandy är helt dö förälskad i. Har aldrig sett honom så till sig för en annan hund innan, han är mer kär i henne än vad han är i Fasa under höglöpet. Usch o fy, hanhundar alltså.. Han med två träningar innan pudeln gick och skadade sig. Under ena träningen var det bara vi två och hundarna men under den andra var det vi två, hundarna, Astrid och Iris samt Tyra som hade med sig Furre. Första träningen var jag så smidig så glömde batteriet till kameran hemma så blev inga bilder då. Andra gången hade jag allt med mig men det regnade så mycket de första timmarna så ville inte plocka ut kameran och självklart så i lagom tid tills att Tyra behövde gå sprack det upp så blev inga bilder på henne och Furre tyvärr men slänger in några på Iris och Essie i slutet av inlägget. 

Något annat kul är att Emma kommer hit imorgon! Så himla glad och taggad, ska bli så jäkla kul att träffas igen. Senaste gången var ju på U-SM 2015 så var ett bra tag sen. Hon kommer hit och bor här fram tills lördag. Hon ska lära mig att spendera (slösa ;D ) pengar och jag tänkte lära henne lite om hur man snålar ;)  
Utöver det får vi väl se vad vi hittar på, hundarna är ju trasiga så blir väl att vi turistar en del i stan skulle jag tro. 
 
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback