Dra igång bloggen på riktigt igen

Just nu har bloggen fått ligga lite på sidan om och jag har skrivit rätt sällan men jag känner mig sugen på att dra igång den igen. Kommer dock hålla allt rätt simpelt (förhoppningsvis) och kanske inte skriva ner på djupet om allt. 

Vad händer just nu i mitt liv då? I stort sett skiftar jag bara mellan jobbet, skolan, hundarna och sova. Förra veckan hade jag sportlov och Ylva var här lördag-onsdag. Vi har gjort lite allt möjligt, tränat hund, gått på bio, gått vilse i stan, gått vilse i skogen, långpromenader, seriekvällar, köpt hundgrejer, köpt godis (i mängder haha) och en hel del annat men om jag ska gå igenom allt blir nog detta inlägg lite väl långt. Har verkligen vart extremt kul att ha henne här och jag hoppas att jag har några dagar under påsklovet ledigt så att jag kan ta båten till Gotland. 

Fasa har gått fint de senaste agilityträningarna och vi har haft vår första utomhus agilityträning för i år men jag funderar lite på att lägga ner agilityn i alla fall för i år och fokusera mer på freestylen. Har fått klart vårat klass 2 program och förhoppningsvis kan vi starta klass 2 om en månad i haninge hundhall. Jag gillar programmet och jag tror det kan bli super om jag börjar slappna av lite och vågar "släppa loss" lite mer inne på planen. 
 
Körde två pass igår och hon gick så otroligt fint! Inga ljud alls, inte ens i närheten till att ljuda och jag kunde höja hennes aktivitetsnivå utan att hon började stressa. Hon var riktigt lyhörd och fuskade inget alls. Tanken är att vi i starten av programmet ska köra sitt-sitt vackert-sitt-sitt vackert och här behövdes verkligen mer stadga för hon fuskar en hel del och bara sitter och studsar men igår väntade hon med att göra något tills jag bad henne göra något. Kan ju säga att jag studsade på moln när jag gick in igen efter träningen och känner mig fortfarande lyrisk. 
 
Brandy och jag har dragit igång mer med lydnaden och har bestämt mig för att gå tillbaka och lära om i stort sätt alla moment utom linförigheten/ff för den är jag faktiskt riktigt nöjd med. Vi har även börjat leka lite med HtM, det känns som en gren han skulle gilla faktiskt, han tycker om positionsarbete så det är ju egentligen perfekt. 

 
 
 
 
 

Kommentera?
Postat av: Vendela Sandell

Wohoo, äntligen!

2016-03-16 @ 21:06:58
URL: http://nouw.com/lakritsnos

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback