Klass 2, nu jäklar!

Skickade nyss iväg anmälan till en freestyle tävling nu i april som kommer hållas i haninge hundhall (Om ni ska dit hojta gärna till!). Fasa ska få göra sin klass 2 debut är det tänkt så det är hådrträning som gäller nu. Startrutin, detaljer, uthållighet, kedja och allt sånt där smått och gott. Vi är en bra bit på vägen känns det som, hon kan alla moment, sätter fina övergångar och startrutinen börjar också fungera nu men som alltid finns det självklart mycket som går att finslipas. Jag måste främst av allt lära mig programmet utantill för det kan jag inte riktigt än, hehe.

Tyvärr har jag lyckats dra på mig en förkylning som sätter lite käppar i hjulet för träningen men men det ska nog gå ändå. I helgen var vi på norsborgs lkk och tränade lite lydnad samt skydds. Fasa gick superfint, pappa körde lydnad och så hjälptes vi åt med skyddet så pappa figgade och jag höll henne. Hon växlade otroligt fint mellan momenten och jag önkar verkligen att jag fick det på film. Knäppte i alla fall lite bilder när de körde lydnad. Fick även en förfrågan om jag ville komma dit och hålla freestylekurs i höst men får se hur det går, för tillfället jobbar jag helger och kvällar och får schemat så otroligt sent så det är svårt att kunna planera in saker eftersom jag inte vet om jag är ledig. Vill i alla fall dra igång typ en freestyle sektor där och hjälpa dem dra igång det så att de kan börja arrangera lite freestyle tävlingar. Skulle vara kul att även försöka få in lite fler ungdomar där men ja vi får väl se hur det går. 

Igår jobbade jag i cirka fyra timmar så tyvärr kunde jag inte följa med på Fasa lekdejt. Hon röjde med en berner sennen grabb i skogen och hade det superskoj. 

 
 
 

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback